Aktorius Martynas Vaidotas: „Seksualiausios moterys – galvotos“

Lietuviškų serialų pasaulyje – naujas vardas. Gražuolis Martynas Vaidotas – tai naujai atrasta LNK serialo „Juodos katės“ žvaigždė iš teatro aktorių dinastijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-11 15:56, atnaujinta 2018-01-13 11:48

Dėl jo moterys kraustosi iš proto tikrąją to žodžio prasme. Tam, kad pelnytų žavaus, vyriško ir tuo pat pavojingo vyro dėmesį, jos ryžtasi aukoti draugystę, santykius su artimaisiais ir netgi nusikalsti.

Ką tokio užburiančio turi Vilius Stuoka, kad jam neįmanoma atsispirti? „Turbūt tas užtikrintumas, jo gyvenimo patirties išugdytas instinktas nesikarščiuoti ir išlikti šaltu padaro jį patrauklų moterims“, – sakė aktorius Martynas Vaidotas, kuriantis pagrindinį paslaptingo gražuolio Viliaus vaidmenį naujame LNK seriale „Juodos katės“.

Praeityje garsaus aktoriaus Roberto Vaidoto sūnus Martynas baigė Muzikos ir Teatro akademijos bakalauro studijas, įgijo teatro ir kino magistro laipsnį. Būdamas vos 28-erių jau gali pasigirti sukurtais vaidmenimis spektakliuose „Visuomenės Priešas“ (J. Vaitkus), „Atžalynas“ (J. Vaitkus), „Raudoni Batraiščiai“ (Y. Ross), taip pat vaidmenimis kino filmuose „5 dienų avantiūra“ „Nesamasis Laikas“ (M. Vildžiūnas), epizodiniais vaidmenimis užsienio kino juostose, lietuviškuose serialuose.

„Ne, gyvenime nėra tekę patirti tokios situacijos, kad dėl manęs varžytųsi moterys kaip seriale, kuriame filmuojuosi, ir nežinau ar tai galima būtų vadinti malonumu. Nesu tikras, ar gerai jaučiasi pelė, kai dėl jos trys katės pešasi“, – iškart atmeta bet kokį susitapatinimą su savo herojumi Viliumi Martynas Vaidotas.

Seriale „Juodos katės“ aktoriui teko net du vaidmenys – brolių dvynių Pauliaus ir Viliaus. Tiesa, pirmasis „išgyveno" tik vieną seriją. Identiški dvyniai turi dar vieną panašumą – tiek vieną, tiek vėliau kitą įsimyli moterys, trys mokyklos laikų draugės.

Panašumų su savo herojumi, aktorius mato tik vieną – tą patį kūną, kuriuo dabar dalinasi su Viliumi. „Turiu prisipažint, man patinka jo humoro jausmas ir poelgių pasirinkimas, kurie kartais gali atrodyti neadekvačiais. Tyli kiaulė gilią šaknį knisa. Vilius gal tik kiaulę į vilką pakeistų, šaknį į mėsą, o gilų kasimą į kantrų tykojimą“, – juokiasi M. Vaidotas.

Pašnekovas neslepia, kad aktoriui be visų jo gabumų svarbi ir jo išvaizda. Žmogus rodomas ekrane ar lipantis į sceną negali atrodyti atgrasiai, neskaniai. Anot jo, aktoriai turi žiūrovui rodytis kuo gražesni, pozityvesni, o taip pat nederėtų pamiršti ir partnerio, kuris ir užuodžia ir liečia. „Tai elementarios higienos normos. Būtinas fizinis pasirengimas, rami, blaivi galva, lanksčios mintys, o plaukučius sušukuos visažistė. Taip, reikia rūpintis išvaizda tiek, kad grimo kėdėje nereiktų užsisėdėt per ilgai“, – šypsosi M. Vaidotas.

Paklaustas, kas jam yra vyriškumas, Martynas sakė, kad tai yra gebėjimas išlikti savimi, o ne parodyti kiek daug pinigų kišenėj. Seksualesniu, kietesniu, anot jo, galima tapti susipažinus su užsienio kultūromis, domintis pasauliu, žmogumi, jo prigimtimi, filosofuojant. „Manau, daugelis apanka nuo šlovės spindulių, jų sąžinę prispaudžia auksiniai ir jie nebežino kaip elgtis. O kalbant apie moteriškumą – seksualiausios moterys – galvotos. Moteris pirmoje vietoje yra žmogus, turinti savivertę, pasaulio suvokimą, išsikeltus tikslus, išlavintą skonį“, – sako pagrindinio vaidmens LNK seriale „Juodos katės“ atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.