Ekrano gražuolės fotosesijoje virto seksualiomis gundytojomis

Jau netrukus LNK eteryje – naujo lietuviško serialo „Juodos katės“ premjera. Jo scenarijų rašo serialų „Moterys meluoja geriau“ ir „Pasmerkti“ autorius Edvinas Kalėda. Kol televizijos žiūrovams rodomi pirmieji serialo klipai, pagrindinio vaidmens atlikėjos – Valda Bičkutė, Karina Stungytė ir Emilija Latėnaitė – fotografavosi itin seksualioje fotosesijoje.

V.Bičkutė (kairėje), K.Stungytė ir E.Latėnaitė (dešinėje) seriale sieks M.Vaidoto meilės.<br>N.Palucko nuotr.
V.Bičkutė (kairėje), K.Stungytė ir E.Latėnaitė (dešinėje) seriale sieks M.Vaidoto meilės.<br>N.Palucko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2015, 3:23 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:33 AM

Pagrindinėje serialo nuotraukoje trys moterys katės įsiamžino su vyru, dėl kurio meilės seriale jos bus pasiryžę viskam – aktoriumi Martynu Vaidotu.

Įtempto siužeto melodraminį trilerį „Juodos katės“ prodiusuoja kompanija „VRS WPI Vilnius“, kurianti ir šiuo metu per LNK rodomą populiarų serialą „Gyvenimo receptai“. Tai – serialas hibridas: melodrama persipins su trileriu, trileris su humoru, humoras – su skaudžiomis socialinėmis problemomis. Trys moterys it juodos katės – nuožmios, plėšrios, jaukios, švelnios – valdys vyrus.

„Juodų kačių“ aistrą atspindėti nuotraukoje buvo pakviesti žinomas mados, reklamos, VMG žurnalo fotografas Nerijus Paluckas ir spintos guru, bestselerio „Spintologija“ autorė, „KUKLA Beauty Box“ stilistė Agnė Gilytė.

„Kiek mačiau naujo serialo, kokybine prasme jis pakylėja lietuviškus serialus į aukštesnį lygį, todėl ši fotosesija buvo atsakinga užduotis. LNK stilius – gaivus, ryškus, nuotaikingas, o šiam serialui kūrėme kitokį: jausmingą ir seksualų, – sako A.Gilytė. – Bet seksualumas turėjo būti stilingas, jokiu būdu ne vulgarus, o ta riba labai slidi“.

Pasak Agnės, ji įkvėpimo ieškojo serialo „Seksas ir miestas“ spintoje, derindama naujausias šio pavasario tendencijas – pastelines spalvas, mėlyną, kūnų, rausvą ir nėrinius. Fotosesijai Agnė pasirinko siuvinėtas talentingojo dizainerio Liutauro Salasevičiaus sukneles, masyvius avangardinio stiliaus Elvyros Monginienės „Elvyra design“ aksesuarus bei jaunatviškus Aušros Karaliūtės, „Massimo Dutti“, „Strellson“, „Roy Robson“ drabužius.

Pasak Agnės, sukurtas stilius atskleidė trijų aktorių moteriškumą. „Valda Bičkutė – itin jausminga, aistringa ir išraiškinga, Karina Stungytė – subtili ir paslaptinga, Emilija Latėnaitė – šilta ir atvira. O aktorius Martynas Vaidotas – klasikinio grožio jaunuolis, labai nelietuviško grožio, manau, patiks serialo gerbėjoms“, – apie aktorių ansamblį kalbėjo A.Gilytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.