Rolandas Mackevičius pralošė vakarienę Ispanijos restorane

„Radistas“ Rolandas Mackevičius savo kailiu įsitikino, kaip smarkiai galima prašauti pro šalį, vertinant knygą pagal jos viršelį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-13 16:36, atnaujinta 2018-01-13 06:29

Penktadienio vakarą LNK laidoje „Mano vyras gali“ jis prieš visą Lietuvą atlikėjui Algirdui Grudinskui–Grūdui pralaimėjo vakarienę pasirinktame Ispanijos restorane.

Dalyvaudamas laidoje su savo žmona Justina, Grūdas sulaukė ypač sunkios užduoties – atsispaudimo pozoje ant dilbių išsilaikyti net tris su puse minutės.

Laidą vedantys „radistai“ nebuvo vieninteliai, kurie nuo pat pradžių neslėpė įsitikinimo, kad atlikėjui nepavyks – užkulisiuose taip pat buvo kalbama, kad tokį rezultatą galėtų pademonstruoti nebent ypač geros fizinės formos sportininkai.

Vis dėlto pora įrodė, kad Justina už savo vyrą statė ne tuščiai.

Tuo tarpu šokėjas Tadas Rimgaila pademonstravo puikias žinias apsipirkdamas moteriškų prekių parduotuvėje – spėliodamas įvairių daiktų kainas, jis net viršijo savo žmonos Liucinos lūkesčius.

Vis dėlto dažnai poroms laidos išbandymai pasirodo ne tokie paprasti, o nepasisekus ne vieno veidą perkreipia nusivylimas.

Kiek toli dėl prizo gali nueiti mylimieji, ir kaip gerai poros iš tiesų pažįsta vienas kitą? Pergalės ir nusivylimai – laidoje „Mano vyras gali“ jau penktadienio vakarą, 21 valandą per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.