Ineta Puzaraitė su mylimuoju Ąžuolu Žvaguliu laukia pirmagimio

Niekam ne paslaptis, kad grupės „Studentės“ narė Ineta Puzaraitė puoselėja šiltus jausmus širdies draugui Ąžuolui, dainininko Žilvino Žvagulio sūnui. Pramogų verslo atstovai jau beveik metus kuria bendrą šeiminį gyvenimą.

I.Puzaraitė ir jos mylimasis Ą.Žvagulis prisipažino, kad žinią apie būsimą kūdikį pirmiausia skubėjo pranešti savo šeimos nariams.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Puzaraitė ir jos mylimasis Ą.Žvagulis prisipažino, kad žinią apie būsimą kūdikį pirmiausia skubėjo pranešti savo šeimos nariams.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2015, 5:29 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 10:35 PM

Nors jaunuolių draugystė tęsiasi jau senokai, pora dar nesiruošė gyvenimo permainoms. Tačiau vieną gražią dieną juos aplankė netikėta žinia – pora laukiasi pirmagimio. Apie tai Ineta ir Ąžuolas kalbėjo TV3 įžymybių naujienų laidoje „VIP“.

Pora prisipažino, kad žinią apie būsimą kūdikį skubėjo pranešti šeimos nariams, tačiau liko šokiruoti – gandai žiniasklaidą pasiekė greičiau, nei jaunuoliai spėjo pranešti savo gimdytojams.

Tiek tėvai, tiek draugai naujieną sužinojo iš žurnalistų, o tai tikrai nenudžiugino Inetos ir Ąžuolo.

 “Laukiamės ir labai tuo džiaugiamės, bet mes ne malkų krūvą ar naują automobilį nusipirkome, kad visi turėtų apie tai žinoti. Pirmiausia tai nuostabi šventė mūsų šeimai ir ja norime dalytis tik su artimaisiais“, – savo požiūrį dėstė Ineta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?