Liutauras Salasevičius spjauna į Agnės Jagelavičiūtės kritiką

„Aš nelaikau savęs dizaineriu, greičiau visapusišku stilistu, kuris pats sukuria rūbą, makiažą, šukuoseną ir aksesuarus, o ne tik ima drabužius iš parduotuvių ir juos suderina“, – sakė savamokslis drabužių kūrėjas, nėrinių karaliumi tituluojamas L.Salasevičius. Jis jau kovo 13-ąją, penktadienį, pristatys naujausią savo kolekciją, kurioje žada pateikti ne vieną staigmeną.

L.Salasevičius.
L.Salasevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 10:27 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 6:27 PM

Liutauras dar iki šiol prisimena praėjusiais metais pristatytą kolekciją, po kurios stilistės A.Jagelavičiūtės buvo pavadintas kopijuotoju ir pigių kabareto rūbų kūrėju.

„Man visai nerūpi, kad sulaukiau kritikos, užtai jau po pirmojo mėnesio visos mano kolekcijos suknelės buvo išfotografuotos žurnalų puslapiams ar reklaminėms garsių moterų fotosesijoms“, – sakė L.Salasevičius.

Dizaineris papasakojo ir apie karjeros pradžią, kai būdamas jaunas vaikinas iš Radviliškio atkeliavo išgarsėti į Vilnių. Jis prisipažino, kad tuomet turėjo tik siuvėjo profesinį išsilavinimą ir dirbo kirpėju.

„Neturėjau pinigų, pradžia tikrai buvo sunki. Pirma mano kolekcija gimė iš lažybų su bičiuliais, o ne dėl to, kad tikrai turėjau ką parodyti“, – prisipažino vyras.

Dabar L.Salasevičius savo kurtomis nėriniuotomis suknelėmis puošia garsiausias Lietuvos moteris. Jo darbais puošiasi Katažina Zvonkuvienė, Oksana Pikul-Jasaitienė, Vaida Skaisgirė, Natalija Bunkė, Inga Stumbrienė ir kitos. Dizaineris atviravo, kad dabar gali sau leisti rinktis klientes: „Aš nekuriu visoms, ne visada kuriu stambioms moterims, nes mano kurtos suknelės ant jų tiesiog neatrodytų gražiai.“

Apie madą kitaip su L.Salasevičiumi – jau šį penktadienio vakarą, 19 val. 50 min.,  laidoje „Kitoks pokalbis“ per „Lietuvos ryto" televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.