Neringa Šiaudikytė: „Labai bijau pasenti, bijau būti negraži“

Ar senti smagu? Ar vyresnės moterys taip pat gerai jaučiasi, bėgant metams žvelgdamos į veidrodį? Kaip sulaukus vyresnio amžiaus išlikti laimingai?

N.Šiaudikytė.
N.Šiaudikytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 11:56 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 5:55 PM

„Manau, kad moters išvaizda yra labai svarbi norint susirasti gerą vyrą ir įsitvirtinti visuomenėje, todėl moterys paniškai bijo senatvės“, – TV3 laidoje tikino jos vedėjas Kristupas Krivickas. Jam prieštaravo kolegė Rūta Ščiogolevaitė: „Nesąmonė. Aš visiškai nebijau senti, man daug svarbiau ne tai, kaip aš atrodysiu po n metų, o ką veiksiu, ar būsiu laiminga.“

Jai pritarė studijoje susirinkusios moterys. Jos tikino senatvės nebijančios. Tiesa, pripažino, kad norint būti laimingai vyresniame amžiuje ir gerai atrodyti, reikia įdėti nemažai pastangų.

„Kai man suėjo koks 50 metų ir išmirė nemažai artimų žmonių, supratau, kad senstu. Bet yra daugybė būdų išlikti jaunai ir laimingai – apie tai ir parašiau knygą. Vienas iš būdų – jaustis mylimai – moteriai tai yra būtina“, – kalbėjo rašytoja Rūta Vanagaitė.

„Aš visada buvau silpnos sveikatos. Jei nedirbčiau su savimi, jau būčiau visiška ligonė. Sportuoju, badauju, gražinuosi, darau 5 Tibeto pratimus, jei reikės, pasidarysiu ir plastinę operaciją – juk žmogus gali ilgai būti gražus ir sveikas, jei pats to nori“, – tikino būrėja Vaiva Budraitytė ir čia pat studijos svečiams bei  TV3 žiūrovams pademonstravo vieną iš jaunystę neva grąžinančių pratimų.

„Jei man Dievulis davė gražią išvaizdą, aš iki senatvės stengsiuos gerai atrodyti“, – žadėjo visuomenės veikėja Raisa Šarkienė. Tai išgirdusi R. Vanagaitė konstatavo: „Gražios moterys sensta labai sunkiai, joms sunku atsisveikinti su savo grožiu. Kadangi aš niekada nebuvau gražuolė, man senatvė nėra baisi.“

„Aš nebijau senti, nes turiu labai gražią jauną mamą. Tikiuosi, kad ir pati taip atrodysiu sulaukusi jos amžiaus“, – vylėsi dainininkė, projekto „Šuolis“ dalyvė Vita Jakutienė.

„Aš nebijau senatvės, nes šiais laikais yra įvairiausių priemonių sustabdyti laiką“, – teigė dainininkė, laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ vedėja ir būsima mama Oksana Pikul-Jasaitienė.

„Tai turbūt šioje studijoje esu vienintelė, kuri bijo senatvės. Aš labai bijau pasenti, bijau būti negraži, dedu daug pastangų, kad gerai atrodyčiau“, – bus atvira dainininkė Neringa Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.