Šokėjas Marius Gaižauskas prabilo apie šeimos dramą

Akyli televizijos žiūrovai netruko pastebėti – 23 metų profesionalus šokėjas Marius Gaižauskas, trečią kartą dalyvavęs TV3 šokių projekte „Šok su manimi“, šiemet buvo neatpažįstamas. Iki šiol iš pažiūros ramus ir tylus vaikinas virto emocingu, savimi pasitikinčiu, kartais – net kandžiu scenos vilku. „Iš tiesų pasikeičiau“, – sakė projekto „Šuolis“ dalyvis.

M.Gaižauskas.<br>P.Mantauto nuotr.
M.Gaižauskas.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-24 16:31, atnaujinta 2018-01-12 10:50

Jis iki šiol vengė kalbėti apie tai, kokią išgyveno savo šeimos dramą: „Reikėjo laiko, kad susitaikyčiau su tuo, kas nutiko, kad išmokčiau pasitikėti savimi.“

 Mariaus gyvenimo laikotarpį iki šešiolikos metų amžiaus galima vadinti auksiniu. Jis augo turtingų tėvų šeimoje ir net mažiausios jo paties, jo sesers ir jo brolio svajonės buvo įgyvendinamos.

„Nuo šešerių beveik kasdien lankiau šokių pamokas, o tai labai nepigu. Paaugęs kišenpinigių galėjau neskaičiuoti, atrodė, kad taip ir turi būti“, – atvirai pasakojo Marius.

Jo šeima gyveno prabangiuose namuose. Mariaus tėvas, sėkmingas pasiturintis verslininkas, rūpinosi, kad vaikų gyvenimas būtų lengvas. „Jaučiausi tarsi pasakoj“, – atviravo Marius. Deja, vieną dieną paaiškėjo, kad visas šeimos turtas – praskolintas. Tėvas išėjo, palikęs milijonines skolas. Ar tėvas vaikams ką nors paaiškino?

„Jis su mumis nekalbėjo. Iš pradžių įtarėm, kad jis pasikeitė, nes susirado kitą moterį, o netrukus paaiškėjo, kad jis paėmęs tiek paskolų, kad sveiku protu to neįmanoma paaiškinti. Jam buvo nusispjauti, kad mus paliko be cento, nenoriu tėvo net prisiminti“, – atvirai iki susigraudinimo pasakojo Marius.

Vaikinas prisipažino: „Šis smūgis mane išmokė skaičiuoti ir vertinti pinigus. Supratau, kaip pinigai gali greit ateit ir greit išeit. Pavyzdžiui, gali nusipirkti megztinį už 2000 litų, ir ką? Jis daugiau tau laimės duos? Žmogus nesupranta, kaip viskas gali greit pasikeist. Aš į tokį žmogų pats kitaip žiūriu. Juk globos namuose gyvena vaikai, žmonės neturi už ką valgyt, o tu tiek moki už drabužį? Aš pats nemėgstu švaistyti pinigų. Bus parduotuvėj akcija, tai ir nusipirksiu batus už 150 litų.“

Kaip žinomas vaikinas susitaikė su šeimos drama? Kas jam padėjo nugalėti depresiją ir kabintis į gyvenimą? TV3 laidoje „Prieš srovę“ antradienio vakarą į šiuos klausimus atsakė pats M. Gaižauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.