Vaida Skaisgirė: „Grožį reikia puoselėti nuolat“

Komunikacijos specialistė, televizijos laidų ir serialų prodiuserio Rolando Skaisgirio žmona Vaida neseniai atrado turinti rašytojos gyslelę. Socialiniame tinkle „Facebook“ jos publikuojamus tekstus vis dažniau spausdina didžiausi šalies naujienų portalai, jaunos moters išsakytos mintys sukelia nemenkas diskusijas tarp skaitytojų.

V.Skaisgirė.
V.Skaisgirė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-24 16:43, atnaujinta 2018-01-12 10:50

Bene aršiausių komentatorių sulaukė Vaidos rašinys, kuriame ji išdėstė savo nuomonę apie moteris, kurios metams bėgant bijo pasenti. „Metai – joks ne turtas, o vis sunkėjanti grandinė po kaklu. Metai nesuteikia grožio, priverčia dėti vis daugiau pastangų, laiko ir pinigų į savo prekinę išvaizdą. Gyvenimas po 40, 50 ar 60 tikrai nesibaigia, bet ir neprasideda“, – savo rašinyje dėstė Vaida.

„VIP“ laidai Vaida teigė: „Pasitikti bėgančius metus reikia normaliai, be banalių frazių apie tai, kokios gražios yra raukšlės ar subliūškęs veidas. Kodėl ir mes negalime būti tokios kaip Madonna? Ne paslaptis, kad darbas, šeima ir vaikai atima daugybę laiko, tačiau nuolat puoselėti tiek vidinį, tiek išorinį grožį mes privalome.“

Pašnekovė aktualias temas  renkasi tikslingai.  “Taip, aš sąmoningai pasirenku tokias temas tam, kad mes galėtume įdomiai padiskutuoti, bet tuomet, kai mano pasisakymai nesąmoningai interpretuojami, jie išsigimsta ir prasideda kažkoks keistas suvokimas ir kitų klaidinimas“, – kalbėjo V. Skaisgirė.

Apie žmones, savo mintis ir išgyvenimus dėliojančius interneto platybėse ar knygų puslapiuose, pasakojo ir kiti „VIP“ reportažai. Keliautojas ir žurnalistė Vytaras ir Laisvė Radzevičiai atskleidė pačias įdomiausias bei pikantiškiausias detales iš krepšinio legendos Arvydo Sabonio gyvenimo – jiedu savaitgalį pristatė knygą „Arvydas Sabonis. 11 skyrių iš didžiausio lietuvio gyvenimo“.

O kaip jaučiasi žmogus, iš pačios prezidentės rankų gavęs įvertinimą už nuopelnus Lietuvai, atskleidė šiltas pokalbis su grupės „Biplan“ lyderiu Maksu Melmanu. Visa tai –  antradienio, vakarą, 20.30 val. TV3 įžymybių naujienų laidoje „VIP“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.