TV3 projekte medikai gražins būsimąsias svajonių nuotakas

Jau šį šeštadienį 17.20 val. TV3 eteryje – naujas, unikalus grožio projektas „Svajonių nuotaka“. Trokšdamos patekti į išvaizdos pokyčių realybės šou, atrankoje dalyvavo daugybė merginų ir moterų, besiruošiančių savo vestuvėms. Laimingosioms teko galimybė pasitobulinti savo išvaizdą pas geriausius Lietuvos grožio industrijos specialistus.

Šou „Svajonių nuotaka“ filmavimo akimirka.
Šou „Svajonių nuotaka“ filmavimo akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2015, 11:53 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 8:48 AM

Iš būrio merginų ir moterų buvo atrinktos aštuonios. Joms bus pašalinti tie išvaizdos trūkumai, kurie neleido ramiai miegoti ir tiesiog jaustis gražiomis ar savimi pasitikinčioms. Projekto komanda žada, kad „Svajonių nuotaka“ dalyvės iki savo vestuvių iš Pelenių virs princesėmis, jas išvydę artimieji ir jaunikis neteks žado. Dalyvės privers netekti žado ne tik dėl ypatingų pokyčių, bet ir dėl nuotakos apdarų, kuriais pasipuoš projekto finale.

Išvaizdos pokyčių realybės šou subūrė geriausių grožio srities specialistų komandą: čia ir plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis, ir odontologijos ir lazerinės korekcijos specialistė Gražina Meilutienė, ir akių gydytojas oftalmologas Algimantas Gutauskas, ir gydytojas odontologas ortopedas Darius Kunčius.

S.Vikšraičio klinikoje šou dalyvėms bus atliktos įvairios operacijos: koreguojama nosies forma, krūtinė, atliekama ausų korekcija. „Šis projektas ypatingas tuo, kad žiūrovai pamatys ne tik moteris ir merginas, kurios pasigražino išvaizdą. Mes išvysim jas gražiausias jų vestuvių dieną. Laukia tikrų tikriausias Pelenių virsmas princesėmis, jaunikių ir artimųjų reakcijos. Jau atlikta keletas operacijų – dalyvės džiaugiasi rezultatais: padidėjusia krūtine, gražesne nosimi, vienai merginai paploninom liemenį. Šios figūros korekcijos merginoms suteikia dar didesnio grožio. Projekto dalyvėms palinkėčiau ir po vestuvių neapsileisti, išsaugoti tai, kas joms pakoreguota, būti visada pasitempusioms – juk graži išvaizda ir figūra reikalauja paties žmogaus pastangų“, – patarimų negaili S.Vikšraitis.

Implantologijos ir estetinės odontologijos klinikos gydytojas D.Kunčius pasirūpins, kad dalyvės savo vestuvių dieną džiaugtųsi akinančia šypsena: „Manau, kad šypsena yra tikrasis žmogaus veidas. Juk jei nebūtų šypsenos, mes negalėtume perteikti savo emocijų. O jei dantys negražūs, žmogus bijo šypsotis, tai apie kokią laimę ir pasitikėjimą savimi galime kalbėti?“ Kad moterys jaustųsi laimingos ir savimi pasitikinčios, joms bus naujausiomis odontologijos technikos priemonėmis – lazeriu, kompiuteriu ir kt. – sutvarkyti dantys. Tokios dantų gražinimo procedūros yra ne tik naujausios ir efektyviausios, bet ir itin brangios. Prieš vestuves įgijusios kerinčią šypseną, būsimos svajonių nuotakos labiau patiks sau. „O jei patinki sau, gerbi save, tuomet ir aplinkiniai tave gerbia“, – mano gydytojas.

Grožio klinikos dermatologijos lazerių specialistė G.Meilutienė būsimoms nuotakoms padės atsikratyti veido odos trūkumų. „Nors dalyvės gana jaunos, joms visoms prireikė veido odos gražinimo procedūrų: šalinome plaukelius, randus, pigmentines dėmes, išsiplėtusius kapiliarus, šviesinome pajuodusius paakius, šalinom raukšles, odą standinome ir skaistinome. Visos nuotakos savo gražiausią dieną pasijus kaip naujai gimusios. Dėl žalingų įpročių, nuovargio ar genetikos oda praranda savo grožį net ir jauname amžiuje – merginoms neužtenka prieš vestuves išsimiegoti, kad gražiai atrodytų, tad mes ir pasirūpinome, kad visos nuotakos finale pasirodytų ypač gražios“, – sako specialistė.

Projekto „Svajonių nuotaka“ dalyvės turės galimybę atsikratyti regos sutrikimų. Tuo pasirūpins akių gydytojas oftalmologas A.Gutauskas. Trisdešimties metų patirtį mikrochirurgijos srityje turintis specialistas, akių lazerinės chirurgijos centro vadovas regėjimo trūkumus taisė ne vienai Lietuvos garsenybei – dainininkams Vaidui Baumilai, Natalijai Bunkei, laidų vedėjai Gabrielei Martirosianaitei. Projekto „Svajonių nuotaka“ dalyvės galės visiems laikams atsisveikinti su akiniais, pamirš regėjimo problemas, trukdžiusias joms išvysti gražiausias gyvenimo spalvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.