Po baseino „Šuolio“ dalyvei E. Citovičiūtei prireikė greitosios

Ketvirtojoje „Šuolio“ laidoje dalyviai varžėsi rodydami šuolius į vandenį nuo 3, 5 ir 7,5 metrų aukščio bokštelių. Tiesioginio eterio metu Lietuvos sporto universiteto baseine, Kaune, dešimt šuolininkų kartu su partneriais atliko porinius šuolius. Šįkart sėkmė lydėjo sportininką Remigijų Morkevičių, iš projekto iškrito humoristas Artūras Orlauskas.

Elitą Citovičiūtę labai palaikė Ignas Barkauskas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Elitą Citovičiūtę labai palaikė Ignas Barkauskas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2015-03-01 20:40, atnaujinta 2018-01-11 22:47

R. Morkevičius į vandenį šoko per liepsnojančios ugnies žiedą. Jo šuolis komisiją pakerėjo ir ši skyrė vyrui labai aukštus balus.

Trijų ankstesnių laidų lyderis  Juozas Erlickas šįkart  liko antroje vietoje.

Trečioji – grožio konkursų dalyvė Elita Citovičiūtė, kuri šią savaitę treniruotės metu patyrė čiurnos traumą ir baiminosi dėl šio sekmadienio pasirodymo. Ji prieš šokdama į baseiną gėrė skausmą slopinančius vaistus.

Nors iššūkių nevengianti mergina, kuri save vadina ekstremale, pasirodė esanti drąsi ir ištverminga, po pasirodymo jai prireikė medikų pagalbos.

Skambant Celine Dion dainai iš legendinio filmo  “Titanikas“ apsikabinusi su daugkartiniu šuolių į vandenį čempionu Ignu Barkausku, ji šoko į vandenį nuo 7,5 metro aukščio liepto. Po sėkmingo salto merginą gyrė komisija, jai plojimų negailėjo ir baseine dalyvius palaikantys žiūrovai. Tačiau net liaupsinama Elita neslėpė, jog kenčia kojos skausmą.

 “Man labai skauda“, – kankinama skausmo ištarė E.Citovičiūtė. 

Iš baseino ji išėjo padedama dviejų greitosios pagalbos medikų, kurie Elitai nedelsdami suleido skausmą malšinančių vaistų ir sutvarstė skaudamą koją.    Modelis Jolanta Leonavičiūtė šįkart vertintojų dėmesio sulaukė ne vien dėl efektingo šuolio. Komisijos nariai gyrė gražias Jolantos kojas. Puikų šuolį su bičiuliais atliko ir dainininkas Sezzy.

Laidą vedė Indrė Kavaliauskaitė ir Mindaugas Stasiulis.  Dalyvius vertino šuolių į vandenį specialistai Kęstutis Autukas, I.Barkauskas, Aušra Jurevičienė ir humoristas Vitalijus Cololo.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.