Bušido čempionas R. Morkevičius užuovėjos ieško ir Dievo namuose

Žinomas šalies kikboksininkas, daugkartinis Tailando bokso ir bušido turnyrų nugalėtojas, savo kategorijos pasaulio čempionas, TV3 didžiojo projekto „Šuolis“ dalyvis Remigijus Morkevičius šiandien džiaugiasi dar vienu ypatingu gyvenimo periodu – būsima tėvyste.

Po nelemto incidento Kauno gatvėje išlieti savo jausmams R.Morkevičius renkasi ne tik bokso ringą, bet ir Dievo namus.
Po nelemto incidento Kauno gatvėje išlieti savo jausmams R.Morkevičius renkasi ne tik bokso ringą, bet ir Dievo namus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 5:27 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 5:39 PM

Apie antro vaiko laukimą Remigijus prabyla kaip apie patį didžiausią džiaugsmą ir norą užauginti stiprius bei nieko gyvenime nebijančius berniukus. Apie tai žinomas vyras pasakojo antradienio vakaro laidoje „VIP“ 20.30 val. per TV3.

Paklaustas, ar savo vaikus taip pat treniruos ir ruoš būti jaunaisiais boksininkais, sportininkas tikino: „Leisiu spręsti jiems patiems. Niekada neversiu per prievartą savo vaikų ko nors daryti“.

Ne paslaptis, kad permainingo gyvenimo vedamas sportininkas patyrė ir kur kas nemalonesnių akimirkų. Dar visai nesenai per visą Lietuvą nuskambėjęs įvykis, kurio pagrindinis veikėjas buvo Remigijus, pašiurpino ne tik moteris, bet ir vyrus. Įsilinksminęs jaunuolis staiga pavertė bokso ringu gatvę, o pro šalį ėjusią merginą – savo priešininke.

„Aš tikrai nenorėjau, tiesiog mano rankų ir kojų mostai besilinksminant užgavo merginą. Daug atsiprašinėjau ir atkentėjau savo – dabar tai praeitis“, – „VIP“ žiūrovams pasakojo sportininkas.

Po nelemto incidento išlieti savo jausmams Remigijus renkasi ne tik bokso ringą, bet ir Dievo namus, kuriuose jaučiasi visuomet laukiamas.

„Tikrai esu geras žmogus, dvasinio kelio ieškojau ir ieškau net vienuolynuose“, – prisipažino R.Morkevičius, kurį praeities šleifas lydi visada.

Remigijaus dalyvavimas TV3 projekte „Šuolis“ vertinimas įvairiai. Nors ir skandalingų įvykių supamas, tvirtai ant tramplino ar bokšto stovintis sportininkas nepasiduoda: „Tai naujas etapas, tai projektas, kuris, kitaip nei boksas, reikalauja tikslumo. Man tai patiko, nes tai rizika, tai kitokia technika.“

Išsamus pokalbis su Remigijumi – antradienio, vakarą 20.30 val. TV3 įžymybių naujienų laidoje „VIP“.

Šįvakar laidoje laukia ir reportažas apie tai, kokios gyvenimo permainos užklupo į šlovės Olimpą sugrįžusią aktorę, TV3 parodijų šou „Pakartok!“ dalyvę Aušrą Štukytę. O „X Faktoriuje“ išgarsėjusi dainininkė Anžela pasakos kaip jaučiasi su nauju – muzikos grupės narės – amplua.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.