Kuo galima papirkti Arūną Valinską ir Andrių Tapiną?

Visi žmonės turi silpnybių. Pasirodo, ne išimtis ir „Auksinio proto“ vedėjai Arūnas Valinskas bei Andrius Tapinas. Kuo juos galima papirkti?

„Auksinio proto“ vedėjai A.Tapinas (kairėje) ir A.Valinskas susigundė viktorinos dalyvės keksiukais.
„Auksinio proto“ vedėjai A.Tapinas (kairėje) ir A.Valinskas susigundė viktorinos dalyvės keksiukais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 10:56 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 7:09 PM

Populiariausio intelektinio televizijos žaidimo vedėjai susidomėję nagrinėjo pirmąją pavasarinio žaidimo komandą. Ypač jiems užkliuvo viena iš žaidėjų – 21 metų studentė Jovita Tavkina, kuri pareiškė kepanti pasakiškai skanius keksiukus.

„Tai... Ir kurgi jie?“ – nuriję seiles susižvalgė Arūnas ir Andrius, tikėdamiesi, kad Jovita kaip kokiame „Stebuklų lauke“ ims iš krepšio traukti gardumynus.

„Jie tokie skanūs, kad kai tik iškepu, visi iškart viską suvalgo“, – nusikvatojo mergina, o vyrai liko it musę kandę.

Tačiau A.Tapinas atkaklus: „Jovita, o jei jūs patektumėte į finalą, ar atneštumėte mums tų pasakiškų keksiukų?“ Mergina juokdamasi pažadėjo iškepti ir atnešti.

Tačiau nenustygo ir A.Valinskas: „Jovita, o jei laimėtumėte šį žaidimą ir taptumėte nugalėtoja, tai atvežtumėte keksiukų tiek, kad užtektų visiems studijoje esantiems žaidėjams?“

„Pažadu“, – drąsiai išrėžė mergina, mintyse jau užsitikrinusi vietą „Auksinio proto“ finale.

„Na, už liežuvio niekas netraukė“, – apsidžiaugė išgirdęs pažadą A.Valinskas.

Ar sulauks vyrai keksiukų, sužinosime pamatę pavasarišką „Auksinį protą“, kuriame trečiadienio vakarą dalyvaus ir dar viena dailiosios lyties atstovė – 26 metų statybų inžinierė Viktorija Kontautienė iš Šiaulių.

Ji į televizijos žaidimą pateko per uošvius – vyro tėvai, sužinoję, kad marti pamėgo protų mūšius, gimtadienio proga padovanojo jai knygą „Auksinis protas“, ir Viktorija buvo pakviesta į žaidimą.

Optimistė ir linksmuolė dalyvauja protmūšiuose Šiauliuose su komanda, mėgsta smegenų mankštą ir stalo žaidimus.

Moterims televizijos žaidime kompaniją palaiko keturi vyrai: vilniečiai 53 metų informacinių technologijų specialistas Arturas Grajauskas, 37 metų bankininkas Gediminas Grigaitis, 38 metų transporto vadybininkas Tomas Keršis ir vienas jauniausių „Auksinio proto“ žaidėjų – devyniolikmetis klaipėdietis Airidas Jankus.

Nors studijoje ir pakvipo keksiukais, tačiau ir žaidimo atmosfera kaista it orkaitė – finale liko tik 5 vietos, o dalyvių dar bus daug, sudėtingų klausimų – ne mažiau.

„Pinigų kartos“ ekspertas A.Tapinas gavo progą žaidėjus paegzaminuoti apie valiutas ir pralinksminti Džordanos Butkutės sparnuotu posakiu „Aš ne doleris, kad visiems patikčiau“, A.Valinskas apie muzikus – nacionalinės premijos laureatus, geografiją, istoriją, kates, bites, skruzdėles.

Klausimai, kaip visada „Auksiniame prote“ iš įvairiausių sričių – supinti, susukti, verčiantys gerai pasukti galvą. Ir yra dėl ko, nes žaidimo vedėjai dalyvių jau klausinėja, kokia jų svajonių šalis – juk nugalėtojo laukia kelionė aplink pasaulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.