Baleto primarijui Nerijui Juškai – delfinų bučinys

„Tiesą sakant, man visiškai dzin, kokia yra šių renginių tema – tikrai, mano kolegų pasirodymai man vienodai šviečia, nes aš ten mačiau tik delfinus. Man visa tai atrodė kaip pasaka, sėdėjau ir žiūrėjau į tuos nuostabius gyvūnus išsižiojęs kaip vaikas“, – tokios emocijos užplūdo baleto primarijų Nerijų Jušką, kuris praeitą savaitgalį pirmą kartą gyvai pamatė delfinus renginyje „Delfinai ir žvaigždės“.

„Man visa tai atrodė kaip pasaka, sėdėjau ir žiūrėjau į tuos nuostabius gyvūnus išsižiojęs kaip vaikas“, – po „Delfinai ir žvaigždės“ filmavimo sakė N.Juška.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Man visa tai atrodė kaip pasaka, sėdėjau ir žiūrėjau į tuos nuostabius gyvūnus išsižiojęs kaip vaikas“, – po „Delfinai ir žvaigždės“ filmavimo sakė N.Juška.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2015, 1:54 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 3:24 PM

Sausakimšame Klaipėdos delfinariume šį savaitgalį buvo galima sutikti dar daugiau žinomų veidų, nei paprastai – „žvaigždžių" tema rengtuose pasirodymuose dalyviai atliko savo elementus su delfinais, o jiems savo dainomis padėjo visas būrys žymių atlikėjų.

„Niekada gyvenime nebuvau lietęs delfino, tai buvo pirmasis toks artimas mano susidūrimas su jais! Tikrai pakerėjo tai, kokie jie gražūs, grakštūs, žaismingi“, – nemažiau sužavėtas buvo ir Vaidas Baumila, renginio scenoje pasirodęs net du kartus.

Choreografo Aurelijaus Liškausko pasirodymo metu V.Baumila kartu su Monika Linkyte atliko savo „eurovizinę“ dainą „This Time“, o vienas Vaidas prisidėjo ir prie šokėjo Dimos Popovo pasirodymo.

„Man net pasirodė, kad tie delfinai šypsosi – įspūdžiai labai malonūs, šie gyvūnai tiesiog stulbina. Stebina ir taip, ką jie gali padaryti pamatę vos vieną ar du žmogaus rankų mostus. Renginyje žiūrėjau į viską vaiko akimis“, – džiugiomis emocijos dalinosi ir maestro Stasys Povilaitis, dainavęs per Giedros Sadauskienės pasirodymą.

Žiūrovų gretose renginį stebėjęs N.Juška patikino, kad tokį reginį tiesiog būtina pamatyti gyvai: „Negalima net lyginti jausmo, kai žiūri šį pasirodymą televizijos ekrane ir delfinariume – čia būdamas pajunti tą visą jėgą, energiją, o kai delfinai pašoka į viršų ir atlieka visus salto, piruetus... tai yra fantastiška. Renginio favoritų turiu labai daug, tik visi jie – delfinai!“

Po renginio gavęs progą delfinus ne tik paglostyti, bet ir pabučiuoti, N.Juška nuoširdžiai kviečia visus ne tik penktadieniais 18.45 val. stebėti renginio transliacijas per LRT televiziją, bet ir atvykti į delfinariumą – kiti „Delfinai ir žvaigždės“ renginiai vyks jau kovo 14 ir 15 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.