„Išjunk šviesą“ lyderis V. Burnys parodė, kur prarado nekaltybę

Skandalingos grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys atskleidė, kuo užsiima laisvu nuo muzikavimo laiku, parodė namus, studiją ir net ekologinį ūkį, kuriame augina žirnius, vištas ir daržoves. Tiesa, Valdo ūkį Baisogaloje prižiūri tėvai, bet kai ateina laikas nuimti derlių, į darbus kimba visa V.Burnio šeima su muzikantu priešakyje.

V.Burnys aprodė savo ūkį.
V.Burnys aprodė savo ūkį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2015, 10:00 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:43 PM

Rodydama namus, kur užaugo Valdelis, mama buvo tokia pat šmaikšti kaip sūnus. Paaiškėjo, kad Valdas Burnys vaikystėje buvo labai linksmas, mėgo pokštauti – „zbitkininkas“, sportininkas ir judrus.

„O va čia lova, kur Valdelis su žmona prarado nekaltybę“, – mostelėjo ranka linksma moteris, rodydama istorinę namų relikviją. Tiesa, nei Valdo žmona, nei vaikai filmuotis laidoje nepanoro, galimybę mėgautis šlove paliko šeimos galvai.

Laidos kūrėjai nufilmavo ne tik V.Burnio ūkį, bet ir grupės „Išjunk šviesą“ repeticijų studiją, nuosavą namą Vilniuje, taip pat garso įrašų studiją – slaptą kambarėlį, kuriame jis kuria elektroninę muziką. Taip, taip, paaiškėjo, kad trankių dainelių apie girtus zuikius atlikėjas yra slaptas elektroninės muzikos kūrėjas ir net ketina greitai išleisti savo kūrybos elektroninės muzikos albumą. O kol albumas nepasirodė, „Išjunk šviesą“ gerbėjams Valdas laidoje pristatys naują dainą apie braškinius ledus.

Taip pat V.Burnys atskleis... girtų zuikių fenomeną: zuikių organizme esą pasigamina alkoholio, todėl jie nuolat įkaušę, apie tai ne kartą yra dainavusi grupė „Išjunk šviesą“.

Nepagražinta tiesa apie V.Burnį – laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ šį ketvirtadienį 21.30 val. per „Lietuvos ryto" televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.