Dėl K. Krivicko replikos R. Ščiogolevaitė pabėgo iš filmavimo

„Aš noriu, kad mano moteris būtų saugi ir laiminga. Man patinka ją išlaikyti, patinka mano vaidmuo šeimoje, juk čia aš pats esu ir režisierius, ir pagrindinis aktorius“, – dėstė aktorius Marius Jampolskis.

Rūta Ščiogolevaitė.<br>D.Umbraso nuotr.
Rūta Ščiogolevaitė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2015, 12:00 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:27 PM

„Mano vyras yra protingas žmogus, man nereikia jam dirbtinai pataikauti, todėl jis ir yra šeimos galva. Man smagu juo rūpintis, jei gražiai paprašo, galiu ir 15 kartų per dieną išvirti kavos. Bet jei paprašytų įsakmiai, aišku, nevirčiau“, – šypsodamasi pasakojo M.Jampolskio žmona Renata.

Laidoje „Ginčas be taisyklių“ garsios poros mėgino atsakyti į klausimą „Kas yra šeimos galva?“. Ar tai stiprus vyras? O gal išmintinga žmona? Ar tas, kuris daug uždirba? O gal ta, kuri gimdo vaikus ir laiko keturis namų kampus?

Laidos studijoje susitiko aktorius Adolfas Večerskis su žmona Viola, šokėjas Tadas Rimgaila su žmona Liucina, dainininkai Liveta ir Petras Kazlauskai, aktorius M.Jampolskis su žmona Renata, aktorė Jūratė Vilūnaitė su vyru, šokėjas Vytautas Mackonis ir kiti.

„Mūsų šeima yra dvigalvė. Aišku, per ilgus gyvenimo metus visko buvo, kai dirbau politike, buvau tapusi valdinga, kartą net nubaudžiau Petrą – liepiau jam dažyti tvorą. Bet šiandien mes nebesipykstame, tikiuosi, sulauksime senatvės vienas kitą mylėdami“, – atviravo L.Kazlauskienė.

„O mūsų šeima yra begalvė! – kaip visada šmaikštavo A.Večerskis. – Juk jei yra galva, tai gali būti ir pusgalvis, o kai nėra galvos – tada jokių problemų.“

„Vyras turi išlaikyti šeimą, aš neįsivaizduoju kitokios situacijos. Vadinasi, vyras turi būti šeimos galva. O jei žmona pradeda daugiau uždirbti, vyras neišvengiamai dėl to jaučiasi blogai ir prasideda nesklandumai“, – savo poziciją dėstė „Ginčas be taisyklių“ vedėjas Kristupas Krivickas.

„Nesutinku su Kristupo pozicija. Jei kuriuo nors metu moteriai sekasi geriau, o vyras negali dirbti, ji gali išlaikyti juos abu. Jei mums taip atsitiktų, aš išlaikyčiau šeimą“, – tikino neseniai už kolegos Rimanto Bagdzevičiaus ištekėjusi aktorė J.Vilūnaitė.

„Šiais laikais vyras moteriai nebūtinas. Pinigų ji gali pati užsidirbti, automobilį sutvarko mechanikai, o vaikus auginti gali padėti auklė. Bet vyras užsispyręs nori būti šeimos galva, mačo, kodėl?“ – studijos svečių ir kolegos K.Krivicko teiravosi laidos vedėja R.Ščiogolevaitė.

Rūtos provokacijas M.Jampolskis gyrė dėl artistinių sugebėjimų, tačiau laidos pabaigoje R.Ščiogolevaitės emocijos tiesiog užsiliepsnojo: išgirdusi priekaištą, kad neleidžia pašnekovams atsakyti į klausimus, Rūta metė ironišką repliką K.Krivickui ir trenkusi vedėjos tekstų aplanką į žemę išbėgo iš studijos.

Likęs vienas stovėti K.Krivickas kaipmat sulaukė netikėto L.Kazlauskienės palaikymo: „Aš galiu vietoj Rūtos padėti baigti laidą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.