Dėl ko projekto su delfinais dalyviai sunerimo?

Projekto „Delfinai ir žvaigždės“ dalyviai sunerimę, mat Klaipėdos delfinariume vykstančių renginių ciklas jau įpusėjo ir džiaugtis delfinų draugija laiko lieka vis mažiau. Be to, šįvakar projektą turės palikti dar vienas dalyvis.

Projekto „Delfinai ir žvaigždės“ akimirkos.<br>A.Kundroto nuotr.
Projekto „Delfinai ir žvaigždės“ akimirkos.<br>A.Kundroto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 11:33 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:45 AM

Šio penktadienio laidos tema – disko muzika. Tačiau nuotaikingi pasirodymai, ne visiems dalyviams praėjo sklandžiai. Choreografas Aurelijus Liškauskas šį kartą įsikūnijo į komedijų herojaus Ostino Pauerso vaidmenį. Tačiau atrodė, kad delfinams šis vyro įvaizdis nelabai patiko – kai kuriuos svarbius pasirodymo elementus A. Liškauskas turėjo pakartoti ir antrą kartą. Šokėjas Dima Popovas su delfinais varžėsi, kam geriau sekasi sukti lankus, o sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas vėl stebino fiziškai sudėtingu pasirodymu.

Atlikėja Liepa Mondeikaitė specialiai pasirodymui pasipuošė suknele su blizgiais žvyneliais, tuo tarpu daugiavaikė mama Giedra Sadauskienė disko undinėlių kostiumais padabino visą būrį mažųjų pagalbininkų. Šokėja Kristina Navickaitė – Tina vandenyje atliko pirmą visiškai sinchronišką šokį su vienu iš delfinariumo trenerių.

Įžymybių ir delfinų pasirodymai – penktadieniais 18.45 val. per LRT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.