Ignas Barkauskas su partnere rumbą šoks po vandeniu

Artėjant projekto „Šuolis“ finišui, dėl pergalės kausis ir įšuolius į vandenį nuo tramplinų bei bokštų demonstruos aštuoni dalyviai: aktorius Andrius Žiurauskas, rašytojas Juozas Erlickas, jo dukra Radvilė Erlickaitė, šokėjas Marius Gaižauskas, aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė, didžėjus Sezzy, daugkartinis Tailando bokso ir bušido turnyrų nugalėtojas Remigijus Morkevičius ir modelis Jolanta Leonavičiūtė.

I.Barkauskas ir J.Dapkevičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
I.Barkauskas ir J.Dapkevičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 12:48 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:31 AM

Šį sekmadienį 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje laukia ypatinga staigmena – projekto teisėjas Ignas Barkauskas su projekto „Šok su manimi“ partnere profesionale šokėja Jomante Dapkevičiūte priėmė iššūkį. Jie ruošia romantišką šokį – rumbą po vandeniu.

Porai paruoštos specialios kaukės bei nedidelės talpos deguonies balionai, kad Ignas ir Jomantė galėtų visą šokį sušokti neišnėrę į baseino paviršių. Projekto stilistė Kristina Valančiūtė siuva šiam šokiui specialius kostiumus. Beje, stilistei teko pasukti galvą, kaip estetiškai pritvirtinti deguonies balionus. Povandenininkai treneriai parinko šokėjams tinkamus svorius, kad pora nenugrimztų į dugną arba neiškiltų į paviršių. Laukia kvapą gniaužiantis pasirodymas.

Dėl traumos iš projekto pasitraukus tituluotai gražuolei Elitai Citovičiūtei, dėl bilieto į finalą kovos likę aštuoni dalyviai. Jų šuolius vertins komisija, TV3 žiūrovai telefonu ir balsuojantys internetu. Susumavus rezultatus, penki dalyviai iškart pateks į superfinalą. Likusiems trims teks kovoti dar kartą – atlikti po antrą šuolį.

Antrųjų šuolių komisija nevertins. Kas pateks į finalą, spręs tik TV3 žiūrovai. Balsuojama bus vėl iš naujo – tiek telefonu, tiek internetu. Susumavus šiuos rezultatus, du iš trijulės pateks į finalą, o vienam dalyviui, deja, teks pasitraukti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?