Keliautojas R. Širvinskas-Makalius atvėrė savo namų duris

Atsinaujinusios TV3 laidos „Laikas keistis“ kūrėjai apsilankė populiaraus kelionių specialisto, užsienio šalis išmaišiusio Rimvydo Širvinsko-Makaliaus namuose.

Makalius tapo laidos „Laikas keistis“ herojumi.
Makalius tapo laidos „Laikas keistis“ herojumi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 4:18 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:51 AM

Jau penktąjį sezoną gyvuojanti laida žiūrovus nuo šiol kvies ne tik apžiūrėti įspūdingiausius interjero projektus, bet ir kalbins žinomus žmones. O šeštadieniais 11.00 val. rodomą laidą iki pat vasaros ves net dvi vedėjos – žurnalistės Brigita Žebrauskaitė ir Fausta Radzevičiūtė.

Pirmoje sezono laidoje sutikęs įsiamžinti R. Širvinskas-Makalius prieš išskrisdamas į Filipinus noriai dalijosi savo gyvenimo būdo bei kelionių įpročiais. Filmavimo kamerai pavyko užfiksuoti ir pikantiškų detalių keliautojo miegamajame.

Taip pat laidoje bus parodytos profesionalų kurtos erdvės – privataus buto bei neseniai Vilniuje atsidariusio restorano interjerų. Tai puiki galimybė žiūrovams pamatyti, kokios dizaino tendencijos dabar vyrauja, susipažinti su naujomis idėjomis bei sužinoti, kaip patiems susikurti jaukesnes erdves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.