N.Bunkė savo svajonių suknelę įvertino 10 tūkst. eurų

Specialiai moters dienai skirtai laidai buvęs tolimųjų reisų vairuotojas Valentinas Kairys numezgė pribloškiančio grožio suknelę, kuri pretenduoja tapti ne tik Lietuvos, bet ir Gineso rekordu.

V.Kairys ir P.Belousova.
V.Kairys ir P.Belousova.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 11:10 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 11:01 AM

Daugiau nei du mėnesius kurtas stebuklas iškart sužavėjo „KK2 penktadienio“ viešnias – Nataliją Bunkę, Ingridą Martinkėnaitę, „Mis Visata“ dalyves Simoną Burbaitę ir Patriciją Belousovą. Dar daugiau nuostabos kilo tuomet, kai žvaigždės sužinojo daugiau detalių: V.Kairio suknelės apačios plotis išties įspūdingas. Vieną eilę sudaro maždaug 27 000 akių, kurios buvo suvertos ant 3 virbalų, kurių ilgis – daugiau nei metras.

V.Kairio suknelę pristačiusi konkurso „Mis Visata“ dalyvė P.Belousova prisipažino, kad su šiuo drabužiu ji jaučiasi išties ypatingai. O N.Bunkė neslėpė, kad V.Kairio kurtas drabužis – jos svajonių sąrašuose. „Tokia suknelė drąsiai galėtų kainuoti 10 000 eurų“, – tikino Natalija, kuri net neabejos, kad didžiausia šios suknelės vertė – ne medžiagos, o genialus ir itin kruopštus Valentino darbas.

V.Kairio kurtas drabužis pretenduoja tapti Lietuvos rekordu, kategorijoje „Plačiausia suknelė“. Iki šiol šis rekordas priklausė kaunietei dizainerei Ingridai Žitkuvienei, kurios kurtos suknelės apačios plotis daugiau nei 124 metrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.