„Šuolio“ laidos lyderė – J. Leonavičiūtė, iškrito J. Bartaškienė

Sekmadienį laidoje „Šuolis“ netrūko įtampos, jaudulio ir nervų: dalyviai tiesioginiame eteryje varžėsi dėl patekimo į finalą. Penki dalyviai į jį pakliuvo tiesiai, kai buvo suskaičiuoti žiūrovų, interneto balsuotojų ir komisijos narių balsai. Trys dalyviai šioje laidoje turėjo atlikti po antrą šuolį. Po jo paaiškėjo, kad iš projekto iškrito Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė. Kitą savaitę paaiškės tas vienintelis, kuris laimės šešias savaites trukusį „Šuolį“.

Laidos akimirka.<br>P.Mantauto nuotr.
Laidos akimirka.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 8, 2015, 8:33 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:05 AM

Ketvirtoji – pusfinalio laida prasidėjo netradiciškai. Kovo 8-osios – Moters dienos proga dalyviams meilės šokį po vandeniu rumbą šoko šokėja Domantė Dapkevičiūtė ir šuolininkas į vandenį Ignas Barkauskas.

Laidoje dalyvaujantys vyrai Moters dienos proga laidos dalyvėms merginoms ir moterims dovanojo tulpių, o rašytojas Juozas Erlickas visos Lietuvios dailiosios lyties atstovėms skyrė savo kūrybos eiles.

Pirmasis į vandenį šoko bušido meistras Remigijus Morkevičius. Jis baseine pasirodė su bičiuliais iš dažasvydžio komandos. Vyras šuolį atliko nuo tramplino, tačiau jis komisijos pernelyg nesužavėjo.

Antrasis nuo 7,5 metrų aukščio liepto šoko rašytojas Juozas Erlickas, kuris atliko įspūdingą šuolį. Dėl išskirtinio projekto dalyvio kritimo į vandenį komisijos nariai jį siūlė patentuoti ir pavadinti Juozo Erlicko šuoliu.

Rašytojo dukra Radvilė prieš atlikdama šuolį į baseiną įstūmė komisijos narį Vitalijų Cololo. R.Erlickaitė į vandenį įšoko nuo 5 metrų aukščio. Komisija merginos šuolį pavadino „lydekaite“ ir tvirtino, jog ji šuolio į vandenį technika gerokai pranoko savo tėvą.

Moterimi vijurku vadinama Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė J.Bartaškienė šioje laidoje pasirodė gerokai lieknesnė nei anksčiau. Prieš šokdama į vandenį nuo 5 metrų aukščio bokšto ji ant baseino krašto ritmingai judėjo disko ritmu su jaunomis šokėjomis.

Moters šuolis buvo įvertintas pakankamai aukštais balais, o komisijos pirmininkas Kęstutis Autukas kaunietei negailėjo komplimentų.

„Jūs esate mūsų šauklė. Vyresnio amžiaus žmonių šauklė sportui ir šuoliams“, – kalbėjo vyras.

Dainininkas Sezzy prieš pasirodydamas ant 5 metrų bokšto atliko muzikinį kūrinį su dainininke Liepa Mondeikaite. Atlikėjo šuolis buvo labai įspūdingas ir techniškas. Tai sužavėjo komisiją, kuri Sezzy pavadino beveik profesionalu ir ši jam skyrė puikius balus.

Modelis Jolanta Leonavičiūtė virto labai viliojančia rožine pantera. Mergina vilkėjo ryškiai rožinį bikinį ir mūvėjo ryškiomis tokios pat spalvos ilgomis pirštinėmis.

Tiesioginio eterio metu J.Leonavičiūtė atliko šuolį nuo 5 metrų aukščio bokšto su apsivertimu. Komisija po merginos pasirodymo liko sužavėta. Jos narė Aušra Jurevičienė, vertindama dalyvę, pacitavo garsiąją Coco Chanel, kuri sakė, kad viskas gyvenime yra mūsų rankose. 

„Jolanta parodė, kad iš tiesų rimtai treniravosi. Šuolį atliko puikiai“, – sakė komisijos narė ir skyrė jai devynis su puse balo.

Kitas komisijos narys Ignas Barkauskas Jolantai skyrė dešimt balų. Tokio aukšto balo jis iki šiol nebuvo skyręs nei pernykščio, nei šįmet vykstančio projekto dalyviams. 

Komisijos pirmininkas Kęstutis Autukas Jolantą gyrė už grakštumą, eleganciją ir technišką šuolį. Jolantą palaikė ir žiūrovai ir internero balsuotojai.

Aktorius Andrius Žiurauskas prieš šuolį nuo tramplino parodė šokėjo talentą – jis šoko su praėjusių metų projekto „Šuolio“ nugėtoja Egle Straleckaite.

Šokėjas Marius Gaižauskas prieš šuolį į vandenį nuo 3 metrų aukščio tramplino taip pat šoko prieš televizijos kameras.  Kartu su mylimąja modeliu Jolanta Leonavičiūte jis parodė itin erotišką šokį.

A.Jurevičienė pastebėjo prieš šuolį drebėjusias M.Gaižausko kojas, tačiau vyras gavo nežemus balus.

P pirmojo šuolio suskaičiavus komisijos, televizijos žiūrovų ir balsavusių internetu balsus, paaiškėjo, jog mažiausiai jų surinko J.Bartaškienė, A.Žiurauskas ir R.Erlickaitė. Jie turėjo atlikti po antrąjį šuolį. Mažiausiai taškų surinko J.Bartaškienė.

Praėjusią savaitę dėl patirtos kojos traumos iš projekto pasišalinusi gražuolė Elita Citovičiūtė  bičiulių šuolius į vandenį stebėjo sėdėdama tarp žiūrovų.

Laidos metu koncertavo grupė „Magnit“, kuri artimiausiu metu prasidėsiančio televizijos projekto „Chorų karai“ metu vadovaus Tauragės chorui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.