Ryškus makiažas slėpė pamuštą modelio J. Leonavičiūtės akį

Ketvirtojoje laidoje „Šuolis“ nugalėjusi modelis Jolanta Leonavičiūtė virto labai viliojančia rožine pantera. Mergina vilkėjo ryškiai rožinį bikinį ir mūvėjo ryškiomis tokios pat spalvos ilgomis pirštinėmis. Į dailią merginos figūrą ir gražų veidą akis įbedę daugelis laidos žiūrovų greičiausiai nepastebėjo, jog Jolantos makiažas yra pernelyg ryškus. Visažo meistrėms teko pasistengti, kad būtų užmaskuota dalyvės pamušta akis.

Jolanta Leonavičiūtė.<br>P.Mantauto nuotr.
Jolanta Leonavičiūtė.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2015-03-08 21:38, atnaujinta 2018-01-11 05:52

Kraujosrūva ant modelio veido atsirado per šią savaitę vykusią treniruotę, kai ji nesėkmingai įšoko į baseiną. Juokaudamos trenerės net siūlė modeliui šioje laidoje dalyvauti dėvint kaukę.

Tiesioginio eterio metu J.Leonavičiūtė atliko šuolį nuo 5 metrų aukščio bokšto su apsivertimu. Komisija po merginos pasirodymo liko sužavėta.

Jos narė Aušra Jurevičienė, vertindama dalyvę, pacitavo garsiąją Coco Chanel, kuri sakė, kad viskas gyvenime yra mūsų rankose.

„Jolanta parodė, kad iš tiesų rimtai treniravosi. Šuolį atliko puikiai“, – sakė komisijos narė ir skyrė jai devynis su puse balo.

Kitas komisijos narys Ignas Barkauskas Jolantai skyrė dešimt balų. Tokio aukšto balo jis iki šiol nebuvo skyręs nei pernykščio, nei šįmet vykstančio projekto dalyviams.

Komisijos pirmininkas Kęstutis Autukas Jolantą gyrė už grakštumą, eleganciją ir technišką šuolį.

J.Leonavičiūtė iš komisijos surinko rekordiškai didelį balų skaičių – 39 ir tapo vertintojų numylėtine. Merginą palaikė ir televzijos žiūrovai, ir balsavusieji internetu. Susumavus bendrą lentelę ji tapo pusfinalio nugalėtoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.