Radži pasitraukė iš kovos dėl Lietuvos supermiesto vardo

Vėliau į kovą LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ įsijungęs Panevėžys gerbėjų taip ir neįtikino balsuoti – šį sekmadienį, surinkę beveik 10 000 žiūrovų balsų balsų, jie su tolesniu žaidimu turėjo atsisveikinti. Šiaulių komandai vadovavo dainininkas Radži.

Panevėžio miestas su Radži priešakyje pasitraukė iš kovos dėl supermiesto vardo.
Panevėžio miestas su Radži priešakyje pasitraukė iš kovos dėl supermiesto vardo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-09 09:35, atnaujinta 2018-01-11 05:22

Įtempta kova virė ne tik studijoje, bet ir balsuojant telefonu – komandos sulaukė beveik 73 000 žiūrovų balsų. Jau nebe naujiena, kad daugiausiai balsų – daugiau kaip 35 000 – sulaukė Telšiai, kuriems vadovauja baleto primarijus Nerijus Juška.

Dėl Kauno ir Alytaus žiūrovų ir komisijos nuomonės išsiskyrė – nors komisijos nariai daugiau širdžių skyrė Kaunui, tačiau gerbėjai aktyviau palaikė Alytų. Susumavus balsus, antroje vietoje visgi liko Kaunas su Natalija Bunke, o Alytus su Asta Pilypaite kol kas užima trečiąją.

Komandos artėjant prie finalų, žiūrovų palaikymas tampa kaip niekada svarbus. Palaikykite saviškius jau kitą sekmadienį, 19.30, per LNK, kovojant dėl garbingo Lietuvos supermiesto titulo!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.