Vitalijus Cololo: dabartiniai studentai nemoka linksmintis

V.Cololo.
V.Cololo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 12:08 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 4:36 AM

Humoristas ir TV laidų vedėjas Vitalijus Cololo neslepia, kad mėgsta žiūrėti komedijas, kurios jam kartais padovanoja įvairių idėjų. Štai pažiūrėjęs komediją „Kaimynai“ prisiminė savo studentavimo laikus. Pasirodo, praėjusio amžiaus paskutiniame dešimtmetyje universitetų bendrabučiuose vyko tokie laukiniai vakarėliai, kokių pavydėtų ir šiuolaikiniai studentai. „Visų vakarėlių metu kas nors įvykdavo. Vieno vakarėlio metu neapskaičiavome savo galimybių ir užpylėme visą bendrabutį iki tokio lygio, kad trečiame aukšte per laiptus virto vandens krioklys. Bendrabučio nuostoliai buvo kraupūs. Mūsų neišmetė iš universiteto, bet davė griežtą papeikimą ir liepė per mėnesį padengti visus nuostolius“, – dabar jau su šypsena prisimena Vitalijus Cololo.

Humoristas sako, kad pinigus pavyko surinkti, nes visi organizatoriai ėjo dirbti į statybas, buvo priduoti visi buteliai ir net parduotos tos knygos, kurias jie buvo pasiėmę studijoms iš universiteto bibliotekos.

„Dabar studentai viduje neverda, o neverdantis studentas yra pūvantis nuo pat pirmo kurso“, – dabartinių studentų polėkiu juokdamasis abejojo V. Cololo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.