A. Jagelavičiūtė ir K. Rimdžius susipliekė dėl iškirptės

Kaip abiturietės turėtų pasipuošti per išleistuves? Stilistas Kęstas Rimdžius įsitikinęs – drabužis turi būti su kuo didesne iškirpte. O štai Agnė Jagelavičiūtė mano, kad tai paskutinis vakaras, kai moksleivė dar gali nesigėdyti savo vaikiškumo. 

A.Jagelavičiūtė ir K.Rimdžius.
A.Jagelavičiūtė ir K.Rimdžius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 12:02 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 8:33 PM

Stiliaus patarimų kupino TV3 projekto „Aš – stilistas!“ filmavime įsižiebė griausmingas konfliktas. Dalyviams skirta užduotis iš pirmo žvilgsnio atrodė nekalta – „Išleistuvės“. Tačiau komisijos tandemo – stilistų A.Jagelavičiūtės ir K.Rimdžiaus – požiūris į modelio iškirptę radikaliai išsiskyrė. Per vidurį filmavimo K.Rimdžius netgi paliko studiją.

„Man labai patinka iškirptė. Pagaliau mūsų laidoje modeliui nusegta liemenėlė!“ – filmuojant laidą „Aš – stilistas!“ vieno dalyvio parinktam deriniui plodamas pritarė komisijos narys K.Rimdžius. „O aš tikrai norėčiau užmušti stilistą dėl to, kad nusegė liemenėlę“, – ditirambus akimoju užginčijo Agnė, žvelgdama į drabužių derinį vilkintį, kvapą gniaužiančios išvaizdos, Lietuvoje ir pasaulyje žinomą modelį Karoliną Toleikytę.

Ji įsitikinusi, kad išleistuvės yra paskutinis vakaras, kai moksleivė dar gali būti tiesiog jauna ir nesigėdyti savo vaikiškumo. Jos drabužiai turi turėti nekaltybės simbolį.

„O tokia atvira modelio krūtinė rėkia, kad šita mergina tikrai jau turi vyrą, diedą, rėmėją!“ – savo nuomonę dėstė A.Jagelavičiūtė.

„Nekaltybės šventė? Kokiame amžiuje mes gyvename? Suraskite nekaltą dvyliktokę! Ar tu nori abiturientę įkišti į nardymo kombinezoną?“ – replikavo K.Rimdžius.

Įsismarkavę stilistai neskubėjo vienas kitam nusileisti. Tuo metu trečia komisijos nare tapusi viena subtiliausių ir stilingiausių šalies ponių verslininkė Daina Bosas pasistengė abiejų žodžiuose įžvelgti tiesos: „Kita proga sakyčiau – oho, modelis atrodo neprilygstamai. Tačiau jei tai būtų mano dukra – aš jai įsegčiau ne vieną žiogelį, o tris. Juk šita iškirptė siekia skrandį!“

Šou vedėja A.Jagelavičiūtė pabrėžė, kad dvyliktos klasės moksleivei nedera išleistuvėse vilkėti provokuojamų drabužių, tačiau jos valia rinktis ne suknelę, o kelnes ar net šortus.

„Galiu ir visoms abiturienčių mamoms pasakyti – nebijokite kelnių. Jeigu jūsų dukra niekada nevilki suknelių ir jų nemėgsta, tai tegul išleistuvių vakarą taip pat lieka savimi ir mūvi kelnes“, – patarė Agnė.

Tai tik dar paaštrins K.Rimdžiaus įtūžį. Jis net paliko komisijos stalą, nes, jo nuomone, išleistuvių vakaras priklauso abiturientei, o ne jos mamai, todėl gimdytojos nuomonė neturėtų dominuoti.

„Mano mama nesprendė, kaip aš turiu atrodyti per išleistuves. Ir labai blogai, kad ji nesprendė!“ – neslėpė Agnė. Laidoje ji tiesiai šviesiai išklojo, kaip, pasak jos, siaubingai pati atrodė mokyklos baigimo šventėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.