Šou metu išvydusi butelius delfinė spruko kuo toliau

„Jaudulio buvo tikrai daug“, – atskleidė choreografas Aurelijus Liškaukas, vienas iš renginių ciklo „Delfinai ir žvaigždės“ dalyvių, kuris iki pat pasirodymo nebuvo tikras, ar jo sumanymai pavyks.

Šou „Delfinai ir žvaigždės“.
Šou „Delfinai ir žvaigždės“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 4:10 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 7:36 PM

Pasirodo, kartais delfinams kai kurios dalyvių idėjos patinka ne iš karto – A. Liškauskas tai suprato pamatęs, kaip nuo jo repeticijų metu sprukdavo delfinė Glorija.

„Šįkart pasirinkome atlikti tradicinį žydų vestuvinį šokį su buteliais – jį šokame ir savo spektaklyje „Smuikininkas ant stogo“ Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre. Pats šokis yra tikrai labai sunkus – man talkino treneris Marius Bagdonavičius, kuris žingsnelius delfinariume repetuodavo kasdien. Kiti treneriai juokėsi, kad ir patys viską išmoko vien stebėdami jį“, – nusijuokė A. Liškaukas.

Tačiau kuo šis šokis nepatiko Glorijai? „Glorija labai jautriai reagavo į butelius, kuriuos šokdami turėjome išlaikyti ant arba virš galvos“, – paaiškino A. Liškauskas.

„Treniruočių metu vos juos išvydusi, ji iškart plaukdavo šalin – tai tik dar kartą įrodo, kokie delfinai yra jautrūs, ir kaip juos atstumia bet kas, kas gali atrodyti panašiai į ginklą, nors mūsų arbata pripildyti buteliai ir buvo plastmasiniai“, – pridūrė choreografas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.