Dainininkė G.Grygolaitytė – Vasha nusivylė gražiais vyrais

Atlikėjos Viktorijos Mauručaitės dukra Gabrielė Grygolaitytė, prisistatanti sceniniu vardu Vasha, dėmesio trūkumu iš vaikinų neturėtų skųstis, tačiau šiuo metu jos širdis laisva. Į nuotaikingą LNK porų žaidimą „Mano vyras gali“, kur paprastai dalyvauja susituokusius ar draugaujančios poros, išvaizdi atlikėja atvyko lydima vaikystės bičiulio Kipro Malovo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-13 15:20, atnaujinta 2018-01-10 13:15

„Mokykloje simpatijos vienas kitam buvo žybtelėjusios“, – pripažino Vasha, tačiau čia pat pabrėžė, kad dabar pora vienas kitam romantiškų jausmų nepuoselėja. Atrodo, kad bičiulio gyvenime atlikėja yra tikrai svarbi, kadangi dėl jos jis laidos užduotis vykdė kaip išties atsidavęs vyras – prieš Vashą jis net klūpojo didžiulėje sutrintų pomidorų baloje.

Koks vaikinas galėtų užkariauti Vashos širdį? „Protingas, rūpestingas, nesavanaudis – jokiais gražuoliukais aš nepasitikiu. Gal todėl, kad kadais skaudžiai nukentėjau, dabar esu nusivylusi gražiais vyrais“, – užtikrintai atsakė mergina.

Laidoje kaip visada netrūko kandžių krupjė Algio Ramanausko – Greitai replikų bei radistų Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus juokų. Įsismarkavę radijo laidų vedėjai, testuodami vieną iš vyrams skirtų užduočių, netgi sulaužė dalį jai skirti inventoriaus – tačiau dalyviams tai darbą tik palengvino.

Kiek dėl savo brangių moterų pasiryžę padaryti Lietuvos vyrai? Azartiškas žaidimas „Mano vyras gali“ – jau šį penktadienio vakarą 21 val. per LNK!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.