Laura Imbrasienė užpūtė keturias gimtadienio torto žvakutes

Dvylikos metų sūnų Matą ir vienų metukų dukrą Saulę auginanti Laura Imbrasienė su didžiausiu džiaugsmu šiandien užpūtė keturias gimtadienio torto žvakutes. Jos vedama laida „Padėkime augti“ skaičiuoja jau ketverius gyvavimo metus.

L.Imbrasienė.
L.Imbrasienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 12:36 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 2:00 PM

„Esu labai laiminga mama, nes dar vienas mano „kūdikis“ švenčia ketverių metų sukaktį. Visos laidos kūrėjų komandos vardu dėkoju kiekvienai Lietuvos mamytei, tėveliui, seneliams ir globėjams už tai, kad pasiaukodami savo meilę skiria vaikams. Ačiū ir už tai, kad buvote kartu su mumis: džiūgavote ir liūdėjote, juokėtės ir verkėte, dalinotės savo pasiūlymais ir mintimis“, – su jauduliu balse kalbėjo Laura.

Per ketverius metus laidos vedėja gavo daugybę laiškų, aplankė ne vieną šeimą, panorusią pasidalinti savo patirtimi su kitais.

„Nesitiki, kad jau ketverius metus šeštadienio rytais dalinamės tuo kas geriausia auginant vaikus, mėginame patarti, kaip išvengti ligų ir nemalonių netikėtumų. Vienintelis mano palinkėjimas mums visiems šia puikia proga – nenustoti kalbėti apie tai, kas svarbiausia – apie mūsų vaikus ir jų auginimą. Su gimtadieniu!“ – sveikindama visus žiūrovus sakė laidos vedėja.

Šio šeštadienio šventinėje BTV „Padėkime augti“ laidoje 10 val. Laura Imbrasienė kartu su kūrybine grupe primins jautriausias ir įdomiausias laidos kūrimo akimirkas. Nepamiršti bus ir praktiniai patarimai, kaip išrinkti vaikams tinkamą avalynę. „Padėkime augti“ klaus žiūrovų, kokiomis auklėmis pasitiki tėvai ir kokią vietą tarp jų užima elektroniniai prietaisai. Gimtadienio proga laida gerbėjams suruošė neįtikėtiną skaičių prizų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?