„Radistų“ provokacija: kaip galima papirkti laidų komisiją?

Įvairius konkursus bei televizijos laidas dažnai lydi spėliojimai dėl vertinimo sąžiningumo, tad žodžio kišenėje neieškantys „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius nutarė išsiaiškinti, kokiomis dovanėlėmis būtų galima sutarti dėl palankaus vertinimo su vieno didžiausių TV projektų komisija.

J.Nainys ir R.Mackevičius aiškinosi, kokiomis dovanėlėmis būtų galima sutarti dėl palankaus vertinimo.
J.Nainys ir R.Mackevičius aiškinosi, kokiomis dovanėlėmis būtų galima sutarti dėl palankaus vertinimo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-15 11:17, atnaujinta 2018-01-09 23:12

Šį kartą radistams talkinusi kolegė Monika skambino LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ komisijos nariams – Astai Baukutei, Rolandui Vilkončiui bei Giedriui Drukteiniui. Mergina apsimesdavo esanti padėjėja mero, kurio miestas ir kaunasi dėl garbingo Lietuvos supermiesto titulo.

Iš pradžių pažėrusi pagyrų ir padėkų kiekvienam nariui, provokatorė atskleisdavo, kad meras nori įteikti nuoširdžią padėką už puikius miesto įvertinimus. G.Drukteiniui bei R.Vilkončiui buvo žadamos ypatingos dovanos, o A.Baukutės garbei Klaipėdoje neva turėjo būti surengtas ir specialus priėmimas su pirtimi.

Kokius komisijos narių atsakymus išgirdo provokatorė, turėjo nustebinti net ir pačius laidos prodiuserius. „Aš tų pagyrų tiek per dieną girdžiu... Nemokykite manęs gyventi, geriau paremkite materialiai“, – pats pirmas prie reikalo pasuko G.Drukteinis.

A.Baukutė buvo kiek kuklesnė – priėmimui ji nereiškė jokių ypatingų pageidavimų ir sakė būsianti patenkina žmogiška šiluma ir apkabinimu. Na, o R.Vilkončiaus atsakymas nė iš tolo neprilygo veiksmams, kurių jis ėmėsi iškart po skambučio. Kokia yra šių žymių žmonių ir komisijos narių kaina, sužinosite jau šį sekmadienį 19.30 per LNK!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.