Jonavos „Pavasario“ chorą į pergalę ves keturiolikmetė Monika

Jau kitą sekmadienį startuosiančiame TV projekte „Chorų karai“ Jonavos pavasario chorą link pergalės ves ne tik jo generolas Arvydas Vilčinskas, tačiau ir keturiolikmetė choristė Monika Imbrasaitė. Pirmoje laidoje, skirtoje visų septynių chorų prisistatymui, Jonavos choro pagrindinė ir svarbiausia solo partija atiduota į keturiolikmetės M.Imbrasaitės rankas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2015, 4:46 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 10:34 PM

„Kai išgirdome dainuojant Moniką, tiek aš, tiek kiti su Jonavos choru dirbantys specialistai neabejojome – tai mergina, kuri turi rimtų galimybių po projekto tapti žinoma visoje Lietuvoje. Monikos balsas – stiprus, užburiantis“, – sakė „Jonavos pavasario“ choro generolas A.Vilčinskas. Monika Jonavos „Pavasario“ chore – vieno iš originaliausių balsų savininkė, todėl pirmosios laidos pagrindinė solo partija ir buvo atiduota jai.

M.Imbrasaitė juokauja – likimo pokštas, kad jai tenka dainuoti būtent su choro generolu A.Vilčinsku.

„Mūsų šeimoje muzikaliausi esame aš ir tėtis. Tėčio pirmasis debiutas buvo antroje klasėje būtent su A.Vilčinsko daina „Grįžtu namo“. O dabar ją dainuoju aš“, – sakė M.Imbrasaitė.

M.Imbrasaitei scena nėra kažkas naujo – kartu su Justino Vareikio progimnazijos merginų ansambliu „Intermezzo“ ji dalyvavo tarptautiniame konkurse Švedijoje „Baltic wave 2014“ ir iškovojo pirmąją vietą.

TV projekte „Chorų karai“ šiemet varžysis septyni chorai – Jonavos, Tauragės, Šiaulių, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir vienas ypatingasis choras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.