E. Jakštytės permatoma suknelė sužavėjo ir reiklųjį G. Drukteinį

„Vis bandžiau žvilgsnį kažkaip perlaužti į dvi puses, o galvą viso pasirodymo metu sukinėjau 180 laipsnių kampu“, – pagaliau savo susižavėjimo neslėpė kandusis LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ komisijos narys Giedrius Drukteinis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 11:11 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 3:34 PM

Reikliojo etiketo specialisto, kuris garsėja savo priekabėmis net ir prie visiems patikusių pasirodymų, širdį suminkštino dvi įspūdingos merginos – Eglė Jakštytė ir Alytaus cirko „Dzūkija“ vadovė Jurgita Bujanauskaitė.

E.Jakštytei atliekant dainą „Apie tave“, J.Bujanauskaitė demonstravo kvapą gniaužiančius triukus, balansuodama ant palubėje kabančio gimnastikos lanko. Nenuostabu, kad G.Drukteiniui buvo sunku išsirinkti vieną merginą: E.Jakštytė ne tik pasirodė dviem spalvomis dažytais plaukais – vadinamąja „ombre“ šukuosena – bet ir su įspūdinga suknele iki žemės, kurios viršutinė dalis buvo visiškai perregima.

Nors G.Drukteinis dažnai papriekaištauja merginoms, kai šios vietoje trumpų suknelių renkasi ilgas, E.Jakštytės apranga jį visiškai tenkino.

Seksualusis pasirodymas buvo Alytaus miesto dovana komisijai ir žiūrovams. Kiek taškų jis uždirbs šiam miestui? Paaiškės sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.