Šou „Aš – stilistas!“ komisijoje – Kristina Brazauskienė

Šį sekmadienį, 17.55 val., TV3 projektas „Aš – stilistas!“ bus skirtas senjoroms, kurios nori per gyvenimą eiti pasipuošusios ne tik šypsena. Laidoje susitiks dvi žinomos ponios – Kristina Brazauskienė ir Joana Bartaškienė. Joanos drąsa taps tikru akibrokštu jaunai stilistų gvardijai.

Elegantiškoji ponia K.Brazauskienė (dešinėje) šįkart pakviesta užimti komisijos narės vietą,<br>Kadras iš laidos.
Elegantiškoji ponia K.Brazauskienė (dešinėje) šįkart pakviesta užimti komisijos narės vietą,<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 11:39 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 3:34 PM

Elegantiškoji ponia Kristina šįkart pakviesta užimti komisijos narės vietą, o jaunatviška ir pašėlusi J.Bartaškienė laidoje taps modeliu.

„Man šešiasdešimt penkeri, ir tai nėra paslaptis“, – plačiai šypsodamasi ištars ponia Joana, ką tik dalyvavusi ekstremaliame TV3 projekte „Šuolis“.

Tačiau stiliaus ekspertas Kęstas Rimdžius ne kartą užprotestuos drąsius drabužius, jaunųjų kolegų parinktus žaismingai nusiteikusiai J.Bartaškienei. „Kai ji išėjo iš drabužinės, aš nenorėjau matyti to, ką Joana vilki. Todėl žiūrėjau į ponios Kristinos žiedą – negalėjau atitraukti nuo jo akių“, – prisipažins K.Rimdžius.

Savo ruožtu K.Brazauskienė negailės komplimentų J.Bartaškienei. „Ne rūbas puošia Joaną, o ji – rūbą. Pagirtina, kad ji vilki tokius jaunatviškus drabužius. Jei aš turėčiau tokias kojas, kaip Joanos, – taip pat vilkėčiau suknelę virš kelių“, – prisipažins K.Brazauskienė.

Ponia Joana, įsijautusi į modelio vaidmenį, net nepasidrovės vidury studijos nusimauti pėdkelnių, kai komisija iškritikuos jų parinkimą, ar nusispirti netinkamų aukštakulnių. Modelis pasistengs atremti ir aksesuarų kritiką.

„Jūs sakote, kad delninė netinka, o aš pasakysiu, kad man ji labai reikalinga. Telefonas, pinigai – mūsų metuose būtina jų turėti. Juk vyrai pagailės išleisti tiek, kiek mums reikia“, – išdėstys J.Bartaškienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidentiniai debatai ar parodija?