Kuri kapitonė žavesnė: N. Bunkė, I. Stasiulytė ar A. Pilypaitė?

Akivaizdu, kad žymios Lietuvos moterys pavasariui jau pasiruošusios – LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavime žavesiu ir grožiu spinduliavo net trys kapitonės: už Kauno garbę kovojanti Natalija Bunkė, Alytų pergalėn vedanti Asta Pilypaitė ir Nerijų Jušką prie Telšių vairo pakeitusi aktorė Ineta Stasiulytė. Kiekviena jų savo privalumus ir dailiausius bruožus paryškino pasirinkdamos vis kitas naujojo sezono aprangos tendencijas.

N.Bunkė, A.Pilypaitė ir I.Stasiulytė.
N.Bunkė, A.Pilypaitė ir I.Stasiulytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 1:52 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 11:51 AM

I.Stasiulytė puikiai jautėsi pasipuošusi lengvute balta suknele, kuri kartu su jos šviesiais banguotais plaukais sukūrė vėjavaikišką hipišką įvaizdį.

N. Bunkė pasirinko atidengti savo ispūdingas ilgas kojas bei paryškinti krūtinę, pasirinkusi „A“ formos suknutę su liemenį pabrėžiančiu dirželiu.

A. Pilypaitė, tęsdama ir komisijos nariui Giedriui Drukteiniui labai patikusią tradiciją, prie glaustos ir biustą paryškinančios suknelės vėl derino tinklines pėdkelnes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.