Sukapotos merginos motina 3 metus vartoja raminamuosius

„Jos mūsų dukrą supjaustė smulkiausiais gabalais, pusė jos kūno iki šiol nėra palaidota, nes net nežinome, kur jis išmėtytas“, – LNK laidos „Valanda su Rūta“ studijoje pasakojo žiauriai nužudytos Nedos mama Dalia Račkauskienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 1:38 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 12:04 PM

Dalia ir Vytautas Račkauskai vienturtės dukters neteko prieš trejus metus, tačiau iki šiol bendramokslių sukapotos merginos mama be raminamųjų negali gyventi nė dienos. Įvykus nelaimei jai nebuvo pasiūlyta jokia psichologų pagalba, o nusikaltėlės psichologo paslaugas gavo iš karto ir nemokamai.

„Ji tikrai nedirbs kalėjime, kad nereikėtų mokėti mums žalos“, – apie budelę kalbėjo žiauriai nužudytos Nedos mama Dalia Račkauskienė.

„Kalėjimas neturi būti pramoga ar vieta vestuvėms“, – kalbėjo kita laidos pašnekovė, prieš dvejus metus išprievartautos ir žiauriai nužudytos Evelinos močiutė Elvyra Subienė.

Žiauriai nužudytų merginų artimieji pasipiktinę diskutavo apie tai, ar normalu, kad nusikaltėliai kalėjime gauna kartais geresnes sąlygas, nei gali sau leisti laisvėje gyvenantis žmogus.

„Kaliniui per mėnesį skiriama 1500 litų, aš tiek neuždirbu ir dar turiu juos išlaikyti“, – pasipiktinusi kalbėjo E.Subienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.