Gediminas Juodeika atskleidė, kad Mino turi naują draugę

„Lietuvos ryto" televizijos laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ svečiavosi dainininkas Mino. Filmavimo kameros jį stebėjo Kaune, kur šiuo metu gyvena dainininkas. Tiesa, pats Mino nė už ką nesutiko paaiškinti, kodėl jis reziduoja ne gimtojoje Klaipėdoje, o Kaune.

Mino filmavosi laidoje „Taip gyvena žvaigždės!“
Mino filmavosi laidoje „Taip gyvena žvaigždės!“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 1:35 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:35 PM

Užtat Mino prieš filmavimo grupę parodė, kaip sportuoja Lampėdžiuose, aplankė gyvūnų prieglaudą, kurią globoja nuolat. „Norėčiau turėti šunį, bet negaliu, nes šiuo metu neturiu namų“, – mįslingai prisipažino dainininkas.

Ar tik ne širdies reikalai atvedė Mino į laikinąją sostinę? „Mano meilės patirtis yra skausminga, tiesą sakant, vis dar jaučiu nuoskaudą dėl buvusių santykių, todėl nenoriu nieko pasakoti apie asmeninį gyvenimą“, – prisipažino skandalingai su šokėja Tina prieš kelerius metus išsiskyręs Mino.

Vis dėlto Mino draugas Gediminas Juodeika prasitarė, kad dainininkas nėra vienišas. „Žinau, kad jis turi draugę, – sakė G. Juodeika ir čia pat apipylė Mino komplimentais. – Jis yra labai talentingas, nuolat ir daug kuria. Tiesa, ne viską, ką sukuria, rodo gerbėjams, bet yra sukūręs daugybę dainų.“

Gerų žodžių sūnui negailėjo ir Mino motina Jūratė Mickevičienė, su kuria jis labai artimas nuo vaikystės. „Jis visada buvo labai geras vaikas, mes su juo visur kartu važiuodavome, į parodas visokias“, – pasakojo ponia Mickevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.