Į TV projektą „Chorų karai“ išlydėtas „Jonavos pavasario“ choras

Penktadienio vakarą pilnoje Jonavos kultūros centro didžiojoje salėje jonaviečiai į TV3 projektą „Chorų karai“ griausmingai išlydėjo savo miesto chorą. Jau nuo šio sekmadienio pirmą kartą „Chorų karų“ istorijoje savo miesto garbę gins ir pergalės sieks „Jonavos pavasario“ choras, vedamas generolo Arvydo Vilčinsko.

Jonavos choro išlydėtuvės.<br>A.Navickaitės-Balčienės nuotr.
Jonavos choro išlydėtuvės.<br>A.Navickaitės-Balčienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Vilčinskienė („Jonavos žinios“)

Mar 20, 2015, 10:00 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:21 PM

Į choro išlydėtuves atvyko ir pernai metų „Chorų karų" trečiosios vietos laimėtojai – Kėdainių „Senamiesčio“ choras su generolu Arnu Švilpausku. Tai, kad šiais metais projekte dalyvauja ir jonaviečiai, yra ir A.Švilpausko nuopelnas.

„Man paskambino laidos prodiuserė ir paklausė, gal žinau miestą, kuris galėtų dalyvauti „Chorų karuose“. Pasiūliau Jonavą ir Arvydą Vilčinską. Tiesa, iš karto jis nesutiko, sakė, kad pagalvos. Tačiau po mūsų pusantros valandos trukusio pokalbio telefonu, suburti Jonavos miesto chorą jis sutiko.

Mes, Kėdainiai, esame už jūsų miesto chorą. Tik būkite aktyvūs ir patys – balsuokite už savo miestą“, – scenoje kalbėjo A.Švilpauskas.

„Jonavos pavasario“ choras jonaviečiams skyrė dvi dainas – tiek jų spėta paruošti iki prasidedant projektui. Publikai taip pat kelias dainas atliko ir pavieniai Jonavos choro solistai.

Jonaviečius į TV projektą taip pat išlydėjo Jonavos vaikų ir jaunimo visapusiško lavinimo centro grupė „Kir vir bam“ ir renginio vedėjas Dainius Palivonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.