Katažiną Zvonkuvienę pravirkdė kolegės Liepos pasirodymas

„Kai žiūrėjau pirmą Liepos pasirodymą, aš tiesiog stovėjau ir verkiau, ir visiškai nesupratau, kas su manimi darosi! Tiesiog reikia būti toje situacijoje, kad suprastum, kaip visa tai yra gera, šilta, kokia apima euforija“, – taip Katažina Zvonkuvienė atsiliepė apie kolegės Liepos Mondeikaitės pasirodymą su delfinais projekte „Delfinai ir žvaigždės“.

K.Zvonkuvienė talkino L.Mondeikatei rengiant pasirodymą su delfinais.<br>A.Kundroto nuotr.
K.Zvonkuvienė talkino L.Mondeikatei rengiant pasirodymą su delfinais.<br>A.Kundroto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-20 11:45, atnaujinta 2018-01-08 16:45

Atlikėja savo susižavėjusią kolegę pakvietė vieną pasirodymą Klaipėdos delfinariume surengti kartu – jį LRT televizijos žiūrovai išvys jau šį penktadienį, 18.45. „Iš pradžių beveik niekas iš choristų manimi netikėjo – apie delfinų pasirodymus pasakojau su tokiu entuziazmu, kad jų nematę niekaip negalėjo suprasti, kokios stiprios yra ten patiriamos emocijos. Galiausiai jie tuo įsitikino patys!“ – džiaugėsi K. Zvonkuvienė, kartu su Kaštoniniu choru atlikusi populiarią Ryčio Cicino dainą „Meilės laivas“. Ar nuolatinis L. Mondeikaitės gyvenimas Klaipėdoje projekto metu neapsunkino grupės „Pop Ladies“ veiklos? „Liepai – visiška pagarba, ko gero, iš jos tik vieną kartą esu išgirdusi žodžius, kad ji jau kiek pavargo. Be abejo, jai nelengva – ir mokslai, ir artėjančios vestuves, ir delfinai... Net būsimas jos vyras turi konkuruoti dėl dėmesio!“ – juokėsi K. Zvonkuvienė. Ji neslėpė, kad pati tokiame projekte sutiktų dalyvauti bet kada: „Man įdomu viskas, ko nesu bandžiusi“, – šypsosi ji. Taip pat laidoje pasirodys tokios garsenybės kaip maestro Stasys Povilaitis, Lietuvos atstovai 2015-ųjų „Eurovizijoje“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė, sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas pats uždainuos kartu su atlikėju Tomu Auguliu, o šokėja Kristina Navickaitė-Tina surengė ypač aistringą pasirodymą su atlikėju Kastyčiu Kerbedžiu. Komisijos ir žiūrovų vertinimų neramiai laukė projekto naujokė Ingrida Kazlauskaitė, pasirodžiusi kartu su Liveta ir Petru Kazlauskais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.