Įsijausti į vaidmenis S. Daukšaitei-Petrulėnei padeda sesuo

Dvynės imasi netikėto iššūkio – ima gyventi vieną gyvenimą. Įtemptą detektyvinę istoriją pasakoja serialas „Tobula kopija“, kurį TV3 žiūrovai išvys jau šiandien, pirmadienį 21.00 val.

S.Daukšaitei-Petrulėnei teko du vaidmenys – seserų Džanetos ir Brigitos.
S.Daukšaitei-Petrulėnei teko du vaidmenys – seserų Džanetos ir Brigitos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 12:43 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 12:19 PM

„Žiūrovų teismui pateikiame intriguojančią aštraus siužeto dramą apie dvynes, kurios netikėtai ims gyventi vieną gyvenimą. Tai iš tiesų įdomus, neretai keblius klausimus iškeliantis serialas“, – intriguoja prodiuserių“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė.

Kompanijos „Videometra kuriaman serialui šis darbas – nemenkas iššūkis visai kūrybinei komandai, nuo aktorių iki operatorių. „Man pačiam „Tobula kopija“ yra didelis iššūkis, nes tai visiškai nauja serialo forma Lietuvoje“, – teigė serialo režisierius Saulius Balandis.

Vienas didžiausių iššūkių tenka pagrindinių vaidmenų – dvynių Brigitos ir Džanetos –atlikėjai aktorei Sandrai Daukšaitei-Petrulėnei.

Sandros įkūnijamos seserys dvynės – skirtingos kaip diena ir naktis. Brigita – buvusi narkomanė striptizo šokėja, kurios gyvenimo nepavydėtų niekas. Džaneta – elegantiška aukštuomenės dama, iš pažiūros gyvenanti tobulą gyvenimą. Itin smarkiai susipykusios seserys nebendravo daugybę metų, kol kartą sutaria susitikti, tačiau bėgdama nuo pavojaus Brigita pas seserį neatvyksta. Pasirodo, elegantiškosios Džanetos gyvenime pavojų – daugiau nei galima įsivaizduoti...

Būna filmavimo dienų, kai S. Daukšaitei-Petrulėnei tenka įkūnyti abi seseris. Ar aktorė jau priprato prie tokio permainingo darbo? „Taip. Ir labai džiaugiuosi, kad man patikėjo šį darbą. Įkūnyti dvi asmenybes yra labai įdomu, tikrai nenuobodu“, – pasakojo Sandra.

Aktorė įsitikinusi – labiau suprasti du savo vaizduojamus charakterius ir jų tarpusavio santykius padeda tai, kad ji pati turi seserį. „Tai padeda įsijausti. Mūsų su sese emocinis ryšys yra labai tvirtas“, – sakė pagrindinių vaidmenų atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.