A. Gilytė: „Viešai kandžiojasi tie, kuriems reikia dėmesio“

Agnė Gilytė – viena iš nedaugelio stilistų, kurie išgarsėjo ne kandžiomis replikomis ar skandalais, o darbu. Ji sako nesuprantanti kai kurių Lietuvos stilistų ir dizainerių noro viešai pakritikuoti garsenybių stiliaus klaidas: „Manau, viešai kandžiojasi tie, kuriems reikia dėmesio. Aš esu diplomuota stilistė, turinti patirties, todėl man nereikia pigios reklamos.“

Agnė Gilytė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Agnė Gilytė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 4:45 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 9:08 AM

Trejus metus Italijos mieste Florencijoje studijavusi ir dirbusi Agnė vertina savo reputaciją, todėl neketina pilstytis purvais. Klientų stygiumi ji ir taip nesiskundžia. Neseniai stilistė nusprendė atsisakyti įvaizdžio namų „Kukla Beauty Box“, kuriuos įkūrė su kolega Kęstu Rimdžiumi, akcijų dalies.

„Vos spėju suktis: parašiau knygą, važinėju po Lietuvą vesdama seminarus, dirbu su klientais, todėl supratau, kad nebeturiu laiko būti verslininke“, – juokiasi Agnė. Prieš porą metų tapusi mama A. Gilytė prisipažįsta, kad sūnaus gimimas ją irgi pristabdė. Dabar griežtai atsisako dirbti savaitgaliais, kad galėtų rūpintis šeima. Vis dėlto motinystės atostogose Agnė ištvėrė tik metus, paskui grįžo prie darbų.

„Aš nesijaučiu gerai prie puodų, nesijaučiu gerai šveisdama ar valydama. Manau, geriau ta mama, kuri su vaiku praleidžia penkias valandas vakare, bet energinga ir laiminga, nei ta, kuri su vaiku būna parą, bet nepatenkinta ir nuvargusi“, – aiškina stilistė.

Vertingi stiliaus patarimai ir šiuolaikinės mamos receptai, kaip suteikti laimės vyrui ir vaikui, taip pat nepamiršti savęs, – šį penktadienio vakarą laidoje „Kitoks pokalbis“ 19.50 val. per „Lietuvos ryto" televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.