Aktorė Vitalija Mockevičiūtė šokiravo filmavimo grupę

Išvydę TV ekrane aktorę Vitaliją Mockevičiūtę žiūrovai aiktelės arba jos neatpažins. Taip nutiko ir naujo LNK TV serialo „Juodos katės“ filmavimo komandai. Nors Nacionalinio Dramos Teatro aktorė kuria pačius įvairiausius personažus ir, atrodytų, jos įvaizdžio metamorfozės nebegali nustebinti, vis dėlto seriale sukurtas naujas Vitalijos stilius tiesiog priblokš.

Vitalija Mockevičiūtė.<br>LNK nuotr.
Vitalija Mockevičiūtė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 10:21 AM

„Labai džiaugiuosi naujuoju savo įvaizdžiu, esu dėkinga „VRS WPI Vilnius“ komandai, kad nepagailėjo pinigų įsigyti brangų, tikrų plaukų peruką. Su juo jaučiuosi labai žavi. Mano herojė rengiasi kitaip, nei įprasta jos amžiaus moterims, ji siekia atkreipti dėmesį: ilgi batai virš kelių, trumpi, aptempti sijonai. Gavosi toks truputį senstelėjusios, šiek tiek rokeriškos, pašėlusios ponios įvaizdis. Mane labai džiugina galimybė pasikeisti“, – pasakojo naują vaidmenį kurianti aktorė.

TV seriale „Juodos katės“ V.Mockevičiūtė įkūnija Liuciją – turtingo ir abejotinos reputacijos verslininko Domanto (aktorius Mindaugas Capas) žmoną. Ji žino savo vyro paslapčių, todėl jis nedvejodamas uždaro ją į psichiatrinę ligoninę, kad izoliuotų nuo išorinio pasaulio. Bet vieną dieną Liucija grįžta namo „pasveikusi“ ir su dideliu malonumu pradeda gadinti Domanto gyvenimą.

„Taip, Liucija yra labai ekscentriška, azartiška, išprotėjusi asmenybė – kaip ir aš“, – juokėsi populiarioji aktorė. – Jos charakteris – aštrių kampų, plataus spektro. Man gražiausias jos bruožas – didelė meilė dukrai Julijai (aktorė Karina Stungytė), tačiau motiniška meilė per daug valdinga. Be motinos žinios dukra negali žengti nė žingsnio. Jai atrodo, kad Julija pasirenka netinkamus vyrus, o jos pareiga tuos vyrus pašalinti iš dukters gyvenimo“.

Kerštas neištikimam sutuoktiniui ir perdėta meilė dukrai Liuciją paskatina beprotiškiems žingsniams. Spalvingą žavios pamišėlės personažą TV seriale „Juodos katės“ kuriančiai aktorei teks ne tik pajusti antrankių žvangėjimą, bet ir spausti automobilio greičio pedalą, bėgti nuo policijos ir patirti daug kitų intriguojačių ir ekstremalių potyrių.

Melodraminis trileris „Juodos katės“ pirmadieniais – ketvirtadieniais 21:00 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.