Cololo išjuokė Dainos Bilevičiūtės garsiąją erotinę fotosesiją

TV3 eteryje kiekvieną trečiadienio vakarą – iki ašarų pralinksminantis parodijų šou „Pakartok!“ Kokybišką pramogą visai šeimai garantuoja šeši garsūs šalies aktoriai, besirungiantys dėl geriausio parodijuotojo vardo. Gerą nuotaiką dovanoja „Pakartok!“ vedėjas Justinas Jankevičius, o aktorių gabumus vertina kompetentinga komisija, kurios pirmininke tapo talentingoji aktorė Kristina Kazlauskaitė, o nuolatiniu kolega – aktorius Robertas Aleksaitis.

Charizmatiškam Cololo teko ekscentriškosios dainininkės Dainos Bilevičiūtės parodija.<br>TV3 nuotr.
Charizmatiškam Cololo teko ekscentriškosios dainininkės Dainos Bilevičiūtės parodija.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 9:29 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 10:51 AM

Aktoriai Rasa Marazaitė, Aušra Štukytė, Ramūnas Rudokas, Vitalijus Cololo, Ramūnas Šimukauskas, Kirilas Glušajevas jau spėjo įsikūnyti į dainininkus Deivį, PSY, Lučiano Pavaroti, Tiną Turner, filmų „Kaukė“, „Šrekas“ herojus, stilistą Mantą Petruškevičių, televizijos laidų vedėjus, politikus ir kitas įžymybes.

Rytoj, trečiadienį, „Pakartok!“ komisijos nariu taps „Keistuolių teatro“ aktorius Darius Auželis, o dalyvių šešetas dovanos iki ašarų juokingas naujų herojų parodijas.

R. Rudokui teko svajonių jaunikiu bene visą gyvenimą tituluojamo dainininko Marijaus Mikutavičiaus vaidmuo. Ramūnas ne tik „užsiaugins“ plaukus, „užkims“, bet ir prisimins legendinę „X Faktoriaus“ laidą, kurioje teisėjaudamas Marijonas neišsirinkdamas, kurį dalyvį palikti projekte, tiesioginiame eteryje paskambino... savo mamai ir paklausė patarimo! „Šis žmogus kai daro, tai padaro ne puikiai, o genealiai“, – komplimentų aktoriui negailės K. Kazlauskaitė.

R.Marazaitė įsijaus į astrologės Palmiros Kelertienės parodiją, K. Glušajevas taps muzikantu Virgiu Stakėnu, o R. Šimukauskas uždainuos Laimučio Purvinio dainą.

A.Štukytei tekęs „sekspertės“ Mildos Bartašiūnaitės vaidmuo sukels nemažai streso. „Iš visų užduočių man ši yra sunkiausia. Ji kalba, šypsosi ir tiki tuo, ką sako. Man, kaip Aušrai, reikia truputėlį nučiuožt...“ – besiruošdama vaidmeniui prisipažino aktorė, o scenoje... garino actą.

Bene didžiausią intrigą rytojaus „Pakartok!“ laidoje sukels V.Cololo. Charizmatiškam vyrui teko ekscentriškosios dainininkės Dainos Bilevičiūtės parodija. Pamatęs, kieno pavardę ištraukė, Cololo teištarė „Dainute, nepyk“.

„Aš Dainą pažįstu tokią, kokia ji yra iš tikrųjų. Visos mergos pavydi Dainai, nes ji nuostabiausia moteris. Aš ją pažįstu ir gerbiu. Tai tikra, normali, lietuvė moteris! Žinau, kad Daina žiūrės ir juoksis“, – tikins Cololo, studijoje pasirodysiantis su seksualiu rožiniu peniuaru, ir čia pat surengs įspūdingos, žiniasklaidoje pagarsėjusios D. Bilevičiūtės, su kuria galėtų konkuruoti nebent tikroji Daina, fotosesijos parodiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.