Žiūrovų džiaugsmui – naujas serialas

Lietuviai yra puikūs serialų kūrėjai. Tą geriausiai įrodo jau kurį laiką mėgstamiausių žiūrovų laidų sąraše karaliaujantys būtent lietuviškų serialų pavadinimai. Vakar TV3 televizija pristatė dar vieną premjerą – intriguojantį, dramatišką, nenuspėjamą serialą „Tobula kopija“. Istorija apie seseris dvynes ir jų netikėtai pasisukusią gyvenimo istoriją jau nuo pirmųjų serialo akimirkų prikaustė visą būrį žiūrovų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 5:12 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 9:08 AM

Preliminariais TNS LT duomenimis, pirmąją seriją vakar žiūrėti prie TV3 ekranų susėdo daugiausiai žiūrovų iš visų televizijų Lietuvoje – 17,7 proc. visų ir net 25,2 proc. tų, kurių amžius 15-49 m.

Vienas didžiausių iššūkių seriale teko pagrindinių vaidmenų – dvynių Brigitos ir Džanetos –atlikėjai aktorei Sandrai Daukšaitei-Petrulėnei. Aktorė neslėpė jaudulio prieš premjerą, tačiau tikino, kad patirtis įkūnyti dvi asmenybes jai buvo itin įdomi.

Komplimentų jai nestokojo ne tik žiūrovai, bet ir internautai, apie serialą atsiliepę itin teigiamai. Jie džiūgavo, kad Lietuvoje yra kokybiškų programų, kurių verta laukti.

„Aktorė faina, manau ir serialas geras bus“, „Man labai patiko, ypač tas bajeriukas su kvepalais“, „Kažkuo tikrai patraukė nuo pat pradžių“, „Ką tik žiūrėjau, labai įdomus ir intriguojantis“, „Įdomu, savo sukurta“ – tai tik dalis internautų minčių.

„Tobulos kopijos“ antroji serija – antradienio vakarą 21.00 val. per TV3. Kaip seksis dvynei įsijausti į sesers vaidmenį? Juk jos tokios skirtingos! Brigita – buvusi narkomanė striptizo šokėja, kurios gyvenimo nepavydėtų niekas. Džaneta – elegantiška aukštuomenės dama, iš pažiūros gyvenanti tobulą gyvenimą, tačiau jos gyvenime pavojų – daugiau nei galima įsivaizduoti... Kaip toliau klostysis šių seserų istorijos vingiai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.