A. Sakalo žmona Daiva: „Šiandien aš turtingesnė už Aloyzą“

„Jis išdovanojo visą savo turtą savo vaikams ir gyvena mano name. Tokia buvo mano sąlyga, kad sutikčiau tuoktis“, – LNK laidoje „Valanda su Rūta“ atvirai pasakojo Aloyzo Sakalo žmona Daiva.

A.Sakalas su žmona Daiva.
A.Sakalas su žmona Daiva.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2015, 11:10 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 6:08 AM

Prieš pusę metų žinia, kad žurnalistė Daiva Norkienė ištekėjo už beveik dvigubai vyresnio Nepriklausomybės Akto signataro A.Sakalo, visuomenėje sukėlė tikrą emocijų audrą ir netgi pasipiktinimą. Daiva tuo metu apie save išgirdo begalę negražių epitetų.

Daugelis iki šiol mano, kad tai buvo vedybos iš išskaičiavimo. Tačiau Daiva pasakodama jųdviejų draugystės ir meilės istoriją paneigia visus gandus dėl turtų: „Šiandien aš turtingesnė už Aloyzą ir ne todėl, kad pervedžiau pinigus iš jo sąskaitos į savo.“

Pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ garsūs žmonės pasakojo savo meilės istorijas ir skaudžius skyrybų išgyvenimus.

Garsus iliuzionistas Arvydas Stonys gali pasigirti net keturiomis santuokomis. Dabar jis laimingai vedęs jau beveik 11 metų, tačiau iki šiol prisimena, ką reiškia būti paliktam mylimos moters.

Antroji Arvydo žmona buvo cirko artistė. Ji vyrą paliko per gastroles Libane. „Išvažiavome dviese, grįžau vienas. Kurį laiką dar tikėjausi, kad ji grįš pas mane“, – atvirai išgyvenimais dalysis žinomas iliuzionistas.

Laidoje „Valanda su Rūta“ – ir filmo scenarijaus verta gražuolės romės Rožės istorija. Ji būdama vos 14-os pabėgo su mylimuoju iš namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.