G. Savickas filmavimo aikštelėje vartė dekoracijas ir klykė

Paprastai santūrus ir mandagiai pašmaikštaujantis aktorius Giedrius Savickas LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavimo aikštelėje parodė visai kitą savo pusę. Vykstant laidos filmavimui Klaipėdos kapitonas iš niekur nieko ėmė įvairiai trukdyti darbams ir kelti sumaištį.

G.Savickas siautėjo filmavimo aikštelėje.
G.Savickas siautėjo filmavimo aikštelėje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-26 14:11, atnaujinta 2018-01-08 05:37

Aktorius ne tik aprėkė vieną iš komisijos narių, bet ir išvartė dalį masyvių scenos dekoracijų. „Žinai, žiūriu tau į veidą, ir matau betoną!“ – šaukė aktorius komisijos nariui Giedriui Drukteiniui.

Šis, nors ir garsėja savo aštria kritika bei pasisakymais, iki šiol tokios reakcijos sulaukęs nebuvo. Visa ši scena prasidėjo G.Savicko riksmais, kurie nutraukė komisijos pirmininko Rolando Vilkončiaus komentarus. Tada aktorius išbėgo į filmavimo aikštelės vidurį ir ėmė daryti kūlvirsčius.

Kai jau atrodė, kad G. Savickas turėtų pradėti rimti, jis pribėgo prie didžiųjų aikštelės dekoracijų – žodį „Supermiestas“ sudarančių raidžių. Ėmęs jas vartyti, aktorius šaukė: „Joks tai supermiestas – dabar turim superstą miestą!“

Tokio protrūkio priežastis paaiškėjo į aikštelę įbėgus besijuokiantiems radistams. Paaiškėjo, kad tai buvo viena iš Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus provokacijų – vaikinai slapta ausine G. Savickui diktavo, ką šis turi daryti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.