R. Šimašiaus vaikus tyrinėjusi A. Zuokienė – Metų mokslininkė?

„Anksčiau, ieškodami kandidatų „Auksinių svogūnų“ nominacijoms, turėdavome kaip reikiant peržiūrėti visus kalendorinius metus. O šiemet vos spėjame sekti įvykius, ypač po savivaldybių tarybų rinkimų. Politikai ir jų žmonos kaip niekada stengiasi“, − ironiškai šypsodamasis sakė linksmiausiai apdovanojimų ceremonijai besirengiantis Arūnas Valinskas.

A.Zuokienė.
A.Zuokienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2015, 12:29 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:47 AM

Iki „Auksinių svogūnų 2015“, kuriuos jau balandžio 1-ąją 19.30 val. tiesiogiai iš Vilniaus koncertų salės „Compensa" transliuos TV3, liko mažiau nei savaitė. A.Valinskas atskleidžia keletą akcentų, kuriuos rengia ištikimiausiems įspūdingo renginio gerbėjams.

„Rinkimų įkarštyje sparnuotai pasisakiusi tuo metu dar sostinės mero Artūro Zuoko žmona Agnė pretenduoja tapti Metų mokslininke. Gali būti, kad ji bus pripažinta genetike, atradusia „sumaišytų vaikų“ sąvoką“, − intriguoja apdovanojimų autorius.

Į Metų dresuotojo titulą, pasak A.Valinsko, rimtai kėsinasi socialinių tinklų rekordininkė, TV3 projektų „Šuolis“, „Šok su manimi“ dalyvė Monika Šalčiūtė, televizijos eteryje sutramdžiusi Jurijų Smoriginą.

„Ryškių įvykių netrūko ir Egidijaus Dragūno-Selo gyvenime. Juos tiesiog būtina įvertinti. Per „Auksinių svogūnų“ ceremoniją visa Lietuva pagaliau sužinos, ką jis veiks baigęs muzikinę karjerą. Manoma, kad jau rudenį jis bus pakviestas į šauktinių kariuomenę ir, žinoma, tarnaus Dragūnų būryje“, − atskleidžia ceremonijos vedėjas.

Humoro šventėje bus rimtai svarstomas ir naujas mūsų šalies pavadinimas, įkvėptas Loretos Graužinienės. Ką žiūrovai ir organizatoriai mano apie naujadarą „Lie-va-tu“, sužinosime jau balandžio 1-ąją.

Tai tik maža dalis įspūdingo renginio, eterio šviesą išvysiančio jau šešioliktą kartą. Apdovanojimų kūrėjai bei vedėjai A.Valinskas ir Beata Tiškevič tvirtina, kad bus juokinga iki ašarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.