V. Uspaskicho antrininkas: „Galėčiau ir atsėdėti vietoj Viktoro“

Apdovanojimai „Auksiniai svogūnai 2015“ paskatino TV3 laidos „Ginčas be taisyklių“  rengėjus sukviesti į studiją skandalingiausius Lietuvos politikus, jų antrininkus ir humoristus, kad būtų išsiaiškinta, kuris jų labiausiai prijuokina žmones.

G.Zalieckas ir V.Uspaskichas.
G.Zalieckas ir V.Uspaskichas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2015, 12:48 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:47 AM

Studijos svečių dėmesį prikaustė politiko Viktoro Uspaskicho antrininkas, krepšinio teisėjas Gintautas Zalieckas. Jis išgarsėjo prieš kelerius metus, kai dalyvavo politikų antrininkų laidoje.

Tąsyk vyras net nuėjo į teismą, kur žurnalistai laukė V. Uspaskicho. „Žiniasklaidos atstovai puolė mane fotografuoti, filmuoti, net neįtardami, kad esu garsiojo politiko antrininkas. Pamatęs mane, pats V. Uspaskichas labai nustebo ir pripažino, kad esu labai į jį panašus. Tada juokais paklausė advokato, ar aš galėčiau vietoj jo nueiti ir į teismą“, – prisiminęs susitikimą su tikruoju Viktoru, pasakojo juokdamasis antrininkas.

„Tai gal sutiktumėt ir atsėdėti už Viktorą?“ – G. Zaliecko teiravosi „Ginčas be taisyklių“ vedėjas Kristupas Krivickas. „Galėčiau, jei už kiekvienus metus sumokėtų po milijoną“, – sakė nepasimetęs krepšinio teisėjas. „Po milijoną eurų?“ – patikslino K. Krivickas. „Taip, eurų“, – juokdamasis atsakė G. Zalieckas.

Kiti laidos studijoje susirinkę politikai irgi laidė sąmojį ir nesikuklino kalbėdami apie tai, kodėl yra nuolat nominuojami „Auksiniams svogūnams“ ar parodijuojami politinės satyros laidose.

„Tas aktorius, kur vaidina Arūną Valinską, yra labai geras ir gerai parodijuoja, o štai mano vyro niekam nepavyko pamėgdžioti“, – pripažino Kristina Brazauskienė, kalbėdama apie aktorių Ramūną Šimukauską.

„Kai parodijuodavo mano vyrą Algirdą, aš labai nervindavausi, nepernešiau to chamiškumo. Algirdas mane ramindavo, o aš piktindavausi“, – prisipažino ponia Kristina.

„Aš pats tų laidų nežiūriu, kur mane parodijuoja ar iš manęs juokiasi. Po skandalo per gėjų paradą, kai mane nešė policininkai, o aš rėkiau „Už Lietuvą, vyrai!“, ir kai sugalvojau džinsus gėjams su dviem užtrauktukais, manęs kartais klausia „Kaip man ne gėda?“ O aš sakau – „Jeigu jiems ne gėda, tai kodėl man turėtų būti gėda?“ – klausė stebėdamasis Petras Gražulis.

Tuo tarpu Antanas Nedzinskas yra užtikrintas dėl savo ateities: „Aš nekreipiu dėmesio į parodijas, kai iš manęs juokiasi, juk vis vien nieko nepakeisiu. Stengiuosi viską nuleisti juokais. Bet žinau – po dvejų metų aš vėl būsiu Seime.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.