„Chorų karų“ intriga: kuris choras kris pirmasis?

TV3 televizijos muzikinio projekto „Chorų karai“ 6-ojo sezono antrojoje laidoje skambės dainos apie meilę. Su visais chorais uždainuos ir projekto vedėjai – Indrė Kavaliauskaitė ir Mindaugas Stasiulis. Indrė jau repetuoja „Nemylėjau tavęs“ kūrinio eilutes.

Projektas „Chorų karai“.<br>T.Bauro nuotr.
Projektas „Chorų karai“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2015, 12:41 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:57 AM

Prie žiūrovų pamilto dueto prisijungs legendinio ansamblio „Nerija“ gitaristas ir dainininkas Antanas Čapas. Žinomas vyras kartu su chorais atliks dainą iš „Nerijos“ repertuaro „Vien tik mums“.

„Chorų karuose“ skambės meile alsuojantys hitai – Beno E. Kingo „Stand by Me“, „B‘avarijos“ „Noriu lėkt“, Kąstyčio Kerbedžio „Mano meile, žinok“ ir daugelis kitų.

Kaip ir praeitą sekmadienį, chorų generolai galės laimėti auksinį balą, kuris bus pridėtas prie komisijos skiriamų balų. Generolams tereikės atspėti dainą, kurią užgros komisijos narys, muzikas, dirigentas Vytautas Lukočius.

Susumavus pirmosios ir antrosios laidų rezultatus vienam chorui teks projektą palikti. Už mėgstamiausius chorus žiūrovai gali balsuoti telefonu ir internete.

„Chorų karai“ – šį sekmadienį 19.30 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.