Po operacijų mergina savyje neranda nė vieno trūkumo

Savo išvaizda nepatenkinta panevėžietė Eglė Geležinytė daug metų kovojo su veido randais, buvo nepatenkinta savo nosimi, išgyveno dėl kreivų pageltusių dantų. TV3 pokyčių realybės šou „Svajonių nuotaka“ profesionalų komanda pasirūpino, kad Eglės kompleksai pasiliktų praeityje.

E.Geležinytės išvaizdos pokyčiai.
E.Geležinytės išvaizdos pokyčiai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2015, 3:08 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:31 AM

Dermatologijos ir lazerių klinikos gydomųjų lazerių specialistė Gražina Meilutienė specialiomis procedūromis padėjo atsikratyti randų. Plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis pasirūpino nosies formos korekcija, į viršutinę lūpą suleido hialurono rūgšties. Žiūrovai laidoje pamatys, kaip patamsėjusius, kreivus Eglės dantis odontologas Darius Kunčius porceliano laminatėmis pavers prilygstančiais holivudinei šypsenai.

E. Geležinytės makiažu pasirūpino vizažistė Milita Daikerytė. Merginos darbas projekto dalyvę labai pradžiugino. Panevėžietei vaizdas veidrodyje pranoko visus lūkesčius.

Pasipuošusi vestuvine suknele, išvydusi save veidrodyje, E. Geležinytė negalėjo atitraukti nuo savęs akių. „Jaučiuosi tikra svajonių nuotaka. Jau tikrai nemaniau, kad galėčiau taip gražiai atrodyti. Iš kompleksuotos merginos tapau švytinčia gražuole. Negaliu rasti nė vieno savo išvaizdos trūkumo. Manau, neras ir kiti“, – džiaugsmingai dėstė E. Geležinytė.

„Svajonių nuotakos“ žiūrovai išvys dar dviejų moterų išvaizdos pokyčius. Viena iš jų – Kaune gyvenanti 24 metų Sandra Sandanavičienė. Jauna moteris nėštumo metu priaugo daugiau nei dvidešimt kilogramų. Nors antsvorio pavyko atsikratyti, pilvo oda liko nukarusi. Nei sportas, nei dietos, nei masažai – niekas nepadėjo moteriai visiškai panaikinti odos perteklių. Liko vienintelė išeitis – plastinė operacija.

Grožio srities specialistai moteriai išvaizdą sutvarkys, kad ji atsikratytų kompleksų ir imtų savimi pasitikėti. Implantologijos ir estetinės odontologijos klinikoje bus išbalinti ir estetiniu plombavimu atkurti Sandros dantys. Lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikos specialistė G. Meilutienė lazeriu išspręs kaunietei odos problemas. S. Vikšraitis pasirūpins dviem plastinėm operacijom – pilvo sienos patempimo ir krūtų didinimo implantais.

„Jaučiuosi labiau pasitikinti savimi, ramesnė, atsipalaidavusi, laiminga“, – apie savo pokyčius kalbėjo laidoje S. Sandanavičienė, atskleidama, kad dabar į veidrodį žiūri kiekvieną dieną.

TV3 žiūrovai moterų išvaizdos pokyčius pamatys jau rytoj, šeštadienį, 17.20 val. pokyčių realybės šou „Svajonių nuotaka“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.