TV koncerte žvaigždės kvies paremti likimo nuskriaustas mamas

„Mamos, jūs nesate vienos, mes esame su Jumis ir norime Jums padėti!“ – sako pirmojo paramos koncerto, skirto smurtą patyrusioms, skurdžiai gyvenančioms, vienišoms mamoms, organizatoriai.

Koncerte dalyvaus ir dainininkas M.Vitulskis.<br>D.Umbraso nuotr.
Koncerte dalyvaus ir dainininkas M.Vitulskis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 12:11 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:06 PM

Antrąją Šv. Velykų dieną, balandžio 6-ąją, 19 val. TV3 televizija tiesioginiame eteryje kvies visus geros valios žmones padėti vargstančioms mamoms užauginti vaikus – kad kuo mažiau mažųjų patektų į globos namus ir jie galėtų užaugti sveikais ir laimingais Lietuvos piliečiais.

Paramos koncerto „Mama, Tu ne viena!“ žiūrovai išvys ypač jautrias istorijas, kurių herojės – vienišos mamos, patiriančios ar patyrusios smurtą šeimoje, moterys, kurios buvo išnaudotos ar net parduotos, mamos, neišgalinčios išlaikyti savo vaikų, moterys, patyrusios skaudžias nelaimes ar atžalų susilaukusios, būdamos itin jaunos. Kviesdamos padėti likimo nuskriaustoms herojėms, šalies muzikos žvaigždės atliks gražiausius muzikinius kūrinius ir stebins teatralizuotais pasirodymais. Lietuvos įžymybės taps garsiausių pasakų herojais. Gražiausiomis dainomis jie ragins tikėti, kad net ir skaudžiausios gyvenimo istorijos gali turėti laimingą pabaigą.

Muzikines pasakas seks Deivis ir Renata, Aklųjų choras „Feniksas“, Karina Krysko, Vitalijus Cololo ir Eglė Jackaitė, Evelina Sašenko ir „Thundertale“, Merūnas Vitulskis, Sasha Song, grupė „Magnit“ ir „Auksinis choras“, Rytis Cicinas ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.