Kunigas R. Doveika ves laidą su K. Kazlauskaite ir V. Cololo

Pirmadienį TV3 televizija tiesioginiame eteryje paramos koncerte „Mama, Tu ne viena!“ kvies visus geros valios žmones padėti vargstančioms mamoms užauginti vaikus – kad kuo mažiau mažųjų patektų į globos namus ir jie galėtų užaugti sveikais ir laimingais Lietuvos piliečiais.

R.Doveika.
R.Doveika.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 2:36 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:55 PM

Pirmąjį paramos koncertą, skirtą vienišoms, likimo nuskriaustoms, mamoms patikėta vesti trims žinomiems žmonėms. Su TV3 žiūrovais sveikinsis kunigas Ričardas Doveika, aktorė Kristina Kazlauskaitė ir televizijos projektų vedėjas ir dalyvis Vitalijus Cololo.

Žiūrovai išvys ypač jautrias istorijas, kurių herojės – vienišos mamos, patiriančios ar patyrusios smurtą šeimoje, moterys, kurios buvo išnaudotos ar net parduotos, mamos, neišgalinčios išlaikyti savo vaikų, moterys, patyrusios skaudžias nelaimes ar atžalų susilaukusios būdamos itin jaunos. Kviesdamos padėti likimo nuskriaustoms herojėms, šalies muzikos žvaigždės atliks gražiausius muzikinius kūrinius ir stebins teatralizuotais pasirodymais. Lietuvos įžymybės taps garsiausių pasakų herojais. Gražiausiomis dainomis įžymybės ragins tikėti, kad net ir skaudžiausios gyvenimo istorijos gali turėti laimingą pabaigą.

„Laukia pasakiškas renginys, todėl jį ves pasakiški vedėjai. Visi trys atliks tai, ką gyvenime moka geriausiai – vienas jaudins, kitas juokins, trečia – užburs“, – pasakoja koncerto prodiuseris Dominykas Kubilius.

„Labai džiaugiamės, kad R. Doveika sutiko vesti renginį. Manau, kad jis nepaliks abejingų. Šis kunigas sugeba prikaustyti dėmesį ir tikrai turi ką pasakyti ypatingoms šio paramos projekto herojėms – vienišoms mamoms, kurioms pagalba būtina. Kunigas Ričardas atstovaus jautriajai renginio daliai – pristatys herojų istorijas ir padės suprasti, kokie skaudūs šių mamų ir jų vaikų išgyvenimai“, – pasakoja D. Kubilius. Žiūrovai herojes išvys ir muzikiniuose paramos koncerto pasirodymuose kartu su ryškiausiomis žvaigždėmis. 

K. Kazlauskaitė, pasak koncerto organizatorių, – tikra geroji fėja tiek eteryje, tiek gyvenime. Šį kartą jos žodžiai ir rankų mostai virs tikru stebuklu, kurie pavers Kariną Krysko Hariu Poteriu ir net pakels Kariną, sėdinčią ant šluotos, į scenos viršų. K. Kazlauskaitės burtais „Chorų karų“ generolės, grupės „Magnit“ narės taps Guliverio ūgio, aktorius Andrius Žiūrauskas skraidys po areną, Merūnas virs D‘Artanjanu, o Rytis Cicinas – Karibų piratu.

Trečiasis „Mama, Tu ne viena!“ vedėjas – V. Cololo atspindės linksmąją projekto pusę. „Kadangi renginys bus paremtas garsiausiomis pasaulio pasakomis, kas galėtų tapti geresniu Šreku nei Cololo?“ – retoriškai klausia prodiuseris. Tam, kad renginys suskambėtų ne tik jautriomis, jaudinančiomis, bet ir linksmomis gaidomis, V. Cololo įsijaus į velykinio Šreko vaidmenį, dovanos šventinę nuotaiką ir dalins skraidančius velykinius kiaušinius. 

Muzikines pasakas taip pat seks Deivis ir Renata, Aklųjų choras „Feniksas“, Evelina Sašenko, „Thundertale“, Merūnas Vitulskis, Sasha Song ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.