Jonas Nainys nemoka elgtis su liemenėlės segtuku

Merginų numylėtiniui radistui Jonui Nainiui trūksta įgūdžių segant liemenėlę. Jam sunkiai sekėsi susidoroti jos segtuku.

J.Nainys ir R.Mackevičius.
J.Nainys ir R.Mackevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2015, 4:15 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:41 PM

Iš to smagiai pasijuokė jo kolega Rolandas Mackevičius ir LNK laidos „Mano vyras gali“ dalyviai, o šį penktadienio vakarą 21 val. radisto pastangas galės įvertinti ir televizijos žiūrovai. Vaikinų duetas laidoje pristato tarpusavyje besivaržančių vyrų laukiančias užduotis – šį kartą dėl prizo dalyviai turėjo ant merginos užsegti kuo daugiau liemenėlių, stovėdami į ją veidu. „Jonas pirmą kartą tai daro, paprastai jas sega ant savęs“, – juokdamasis kolegos pastangas komentavo R. Mackevičius.

Visgi už savo vyrus statančių moterų toks užduoties demonstravimas neišgąsdino, ir jos azartiškai kėlė statymus. Be liemenėlių segimo, vyrams teko kuo taikliau mėtyti surištus batus, aklai atpažinti įvairiausias daržoves bei pademonstruoti raumenų stiprumą. Kurios mylimieji vienas kito galimybes žino geriausiai, ir kiek vyrai pasiryžę padaryti dėl savo moterų? Visa tai laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.